Προγνωστικά Stoiximan Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 18η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει εφτά αναμετρήσεις.

Χανιά – Παναιγιάλειος (26/02, 15:00): Αμφίρροπο παιχνίδι στην Κρήτη, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Επηρεασμένα απ’ την αποχώρηση Παπαβασιλείου τα Χανιά, έρχονται από δύο σερί ήττες, σήμερα υποδέχονται τον Παναιγιάλειο, που είναι αήττητος στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (2-1-0).

Προγνωστικό: Χ2

Άρης – Αναγέννηση Καρδίτσας (26/02, 15:00): Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Άρης, έκανε νέα γκέλα με τη Σπάρτη την περασμένη αγωνιστική (0-0 εκτός), βρίσκεται πλέον στο -8 απ’ τη δυάδα ανόδου. Χαμός με τον Αναστόπουλο, τον οποίο ο κόσμος δε θέλει και ο Καρυπίδης πιέστηκε για να απομακρύνει. Σήμερα είναι προφανές ότι οι Θεσσαλονικείς παίζουν μόνο για νίκη, οτιδήποτε διαφορετικό θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις και εξελίξεις.

Προγνωστικό: Άσσος

Τρίκαλα – Αγροτικός Αστέρας (26/02, 15:00): Σε τραγική κατάσταση τα Τρίκαλα, υπέστησαν νέα ήττα την Τετάρτη στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο, στο εσωτερικό τους υπάρχει απελπιστικό κλίμα. Σήμερα υποδέχονται τον επηρεασμένο και απογοητευμένο Αγροτικό Αστέρα μετά την αιφνίδια απομάκρυνση Νεντίδη, είναι παιχνίδι που μπορεί να πάει παντού.

Προγνωστικό: Άσσος

Λαμία – Αιγινιακός (26/02, 15:00): Πέρασε και απ’ την Αναγέννηση Καρδίτσας η Λαμία την Πέμπτη, επικράτησε 0-2 και ανέβηκε στους 43 πόντους και το +8 απ’ τον Άρη. Απομένει να φανεί η τύχη της ένστασης από Άρη και ΟΦΗ για τη γνωστή υπόθεση Ντουρμισάι. Σήμερα αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στον Αιγινιακό, που δύσκολα θα απειλήσει.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ

Ελευσίνα – Πανσερραϊκός (26/02, 15:00): Από τρεις σερί «λευκές» ισοπαλίες προέρχεται η Ελευσίνα, που την περασμένη αγωνιστική άντεξε εκτός έδρας κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα (0-0). Ανέβηκε στους 9 πόντους και το -7 απ’ τη γραμμή σωτηρίας, σήμερα παίζει ντέρμπι παραμονής με τον Πανσερραϊκό, που έρχεται από δύο σερί νίκες και έχει ανεβασμένη ψυχολογία.

Προγνωστικό: Under 1,5

ΟΦΗ – Κισσαμικός (26/02, 15:00): Ανεβασμένος ο ΟΦΗ, μετά το 5-0 επί της Καρδίτσας, επικράτησε 0-1 εκτός έδρας του Αιγινιακού και ανέβηκε στους 30 πόντους, ακόμη είναι πολύ μακριά απ’ τις θέσεις ανόδου. Υποδέχεται τον Κισσαμικό, που επιβλήθηκε 1-0 την Τετάρτη του Αιγινιακού, αλλά δύσκολα θα απειλήσει σήμερα στο Ηράκλειο. Περιμένουμε ανοιχτό ματς.

Προγνωστικό: Over 2,5

Καλλονή – Αχαρναϊκός (26/02, 15:00): Ντέρμπι παραμονής στη Μυτιλήνη ανάμεσα σε δύο επιεικώς μέτριες ομάδες. Η Καλλονή έρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες, μπορεί να πάρει ακόμη μια κόντρα στον απογοητευτικό Αχαρναϊκό, που ειδικά εκτός έδρας δεν απειλεί.

Προγνωστικό: Άσσος