Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Πέφτει η αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν με τη διεξαγωγή των πέντε σημερινών αναμετρήσεων. Η πρωτοπόρος Λεβάντε δοκιμάζεται στην έδρα της Σεβίλλης Β.

Νουμάνθια – Κάντιθ (26/02, 13:00): Πισωγύρισμα αποτέλεσε για τη Νουμάνθια η ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα της Ταραγόνα (2-0), που έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών νικών. Χωρίς νίκη η Κάντιθ στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, με την εκτός έδρας ήττα από τη Χετάφε (3-2) να συνοδεύεται από το ισόπαλο 0-0 κόντρα στη Ρέους. Βέβαια, η παρουσία και μόνο στην πρώτη εξάδα του πίνακα αποτελεί επιτυχία για τους φιλοξενούμενους. Θα “μιλήσει” η δύναμη του “Παχαρίτος”.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Betshop)

Αλμερία – UCAM Μούρθια (26/02, 17:00): “Μάχη της ουράς” στο “Χουέγος Μεντιτεράνεος”, με την Αλμερία να έχει βυθιστεί πλέον στον “πάτο” του πίνακα. Έφυγε ηττημένη με 1-0 από την έδρα της Τενερίφης, μένοντας “άσφαιρη” για τρίτο συνεχόμενο ματς (και έκτο στις τελευταίες επτά αγωνιστικές). Η UCAM Μούρθια, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Βαγιαδολίδ με 1-2. Βλέπουμε “σφιχτό” ματς.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.50 @ Betshop)

Βαγιαδολίδ – Λούγκο (26/02, 19:00): Βίοι αντίθετοι για τις δύο αντιπάλους το περασμένο σαββατοκύριακο. Η Βαγιαδολίδ πανηγύρισε το διπλό επί της UCAM Μούρθια (1-2), ενώ η Λούγκο γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Έλτσε (1-2). Αμφότερες χαρακτηρίζονται από σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους τον τελευταίο καιρό κι έτσι το αμφίσκορο μας φαντάζει ως μία σοφή επιλογή.

Προγνωστικό: Goal/Goal (2.00 @ Betshop)

Σεβίλλη Β – Λεβάντε (26/02, 19:00): Θα καταφέρει η Σεβίλλη Β να “βάλει φρένο” στην πορεία “τρένου” της Λεβάντε; Μάλλον η απάντηση στο ερώτημα είναι αρνητική, αν κρίνει κανείς από την παρατεταμένη κατάσταση ντεφορμαρίσματος των Ανδαλουσιάνων (0-3-3 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές). Βέβαια, αν συνεχίσει έτσι η Σεβίλλη Β, θα είναι αναγκασμένη να… κοιτάζει προς τα κάτω. Η απόδοση του 2,35 για το Διπλό είναι, όμως, προκλητική…

Προγνωστικό: 2 (2.35 @ Betshop)

Σαραγόσα – Ταραγόνα (26/02, 21:00): Από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Αλκορκόν προέρχεται η Σαραγόσα, ενώ η Ταραγόνα πέτυχε νίκη-οξυγόνο επί της Νουμάνθια με 2-0. Η “Νάστικ” παραμένει, βέβαια, εντός της “επικίνδυνης ζώνης” και αντιμετωπίζει το κάθε ματς ως “τελικό”. Την ίδια ανάγκη για βαθμούς έχει, όμως, και η Σαραγόσα, αν δε θέλει να χαθεί πρόωρα το… τρένο συμμετοχής στα πλέι οφ. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Betshop)