Προγνωστικά Stoiximan Φούτμπολ Λιγκ: Εμβόλιμη αγωνιστική περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Φούτμπολ Λιγκ, το οποίο περιλαμβάνει εφτά αναμετρήσεις.

Καλλιθέα – Χανιά (22/02, 15:00): Σπουδαίο αποτέλεσμα πήρε η Καλλιθέα την Κυριακή εκτός έδρας κόντρα στα Τρίκαλα (2-2), το οποίο όμως ήταν πικρό, καθότι διαμορφώθηκε με γκολ των Θεσσαλών στις καθυστερήσεις. Ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία μετά το εντός έδρας 0-0 με την Ελευσίνα, σήμερα υποδέχονται τα ανεβασμένα Χανιά, που μπορεί να έρχονται απ’ την αναμενόμενη εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά νωρίτερα είχαν κάνει σερί καλές εμφανίσεις.

Προγνωστικό: Χ2

Σπάρτη – Άρης (22/02, 15:00): Δύσκολη έξοδος για τον Άρη, που καλείται να περάσει απ’ την έδρα της Σπάρτης. Δεν έχει άλλα περιθώρια η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (δεν υπολογίζεται το 3-0 άνευ αγώνα με Πανθρακικό), έχει μείνει στο -6 πλέον από Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης.

Προγνωστικό: Διπλό

Παναιγιάλειος – Τρίκαλα (22/02, 15:00): Θετικό το εκτός έδρας 0-0 για τον Παναιγιάλειο κόντρα στην Ελευσίνα στο ντέρμπι παραμονής της Κυριακής, σήμερα υποδέχεται τα πεσμένα Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί έκαναν ακόμη μια γκέλα στο εντός έδρας 2-2 με την Καλλιθέα, όπου κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν χάσει. Δεν είναι άξια εμπιστοσύνης τα Τρίκαλα, θα πάμε με τον Παναιγιάλειο.

Προγνωστικό: Άσσος

Αγροτικός Αστέρας – Ελευσίνα (22/02, 15:00): Ένταση είχαν οι περασμένες ημέρες για τον Αγροτικό Αστέρα. Μετά την εκτός έδρας ήττα απ’ την Καλλονή (1-0) η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει τον κόουτς Νεντίδη, σε μια παντελώς απροσδόκητη κίνηση, καθότι οι «σταχυοφόροι» είναι απ’ τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Όλη αυτή η κατάσταση θεωρούμε ότι θα επηρεάσει τους γηπεδούχους και πάμε με την έκπληξη της Ελευσίνας.

Προγνωστικό: Χ2

Αιγινιακός – ΟΦΗ (22/02, 15:00): Δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα ο Αιγινιακός, που ηττήθηκε εκτός έδρας 3-1 απ’ τον Αχαρναϊκό. Σήμερα υποδέχεται τον ΟΦΗ, που «ξέσπασε» με το 5-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και σήμερα πηγαίνει με καλή ψυχολογία στην Κατερίνη.

Προγνωστικό: Διπλό

Πανσερραϊκός – Καλλονή (22/02, 15:00): Ντέρμπι παραμονής στις Σέρρες, με τον τοπικό Πανσερραϊκό να υποδέχεται την Καλλονή. Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από σημαντικές εντός έδρας νίκες επί των Κισσαμικού (1-0) και Αγροτικού Αστέρα (1-0) αντίστοιχα, λογικά θα δούμε «κλειστό» ματς που θα κριθεί στο γκολ. Πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος

Κισσαμικός – Αχαρναϊκός (22/02, 15:00): Δύο σερί ήττες συμπλήρωσε ο Κισσαμικός, αμφότερες εκτός έδρας κόντρα σε Αγροτικό Αστέρα (4-0) και Πανσερραϊκό (1-0). Απ’ την άλλη, ο Αχαρναϊκός πήρε τους πρώτους πόντους του μέσα στο 2017 με το εντός έδρας 3-1 επί του Αιγινιακού και «ανέπνευσε» βαθμολογικά. Επιλογή μας η έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος