Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Τέσσερις εξ αναβολής αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μενού απόψε Τρίτη (21/02) στην Τσάμπιονσιπ.

Ντέρμπι – Μπέρτον (21/02, 21:00): Τρεις αγωνιστικές αγνοεί το «τρίποντο» η Ντέρμπι (0-1-2), η οποία απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Μπέρτον τρέχει ρεκόρ 3-0-3 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της και είναι στο +4 απ’ τη γραμμή του υποβιβασμού. Δεν υπάρχει καθαρή αξία στις τιμές του «άσσου», η Μπέρτον είναι αρκετά ζημιάρα και μπορεί να «κλέψει» αποτέλεσμα σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας.

Προγνωστικό: Χ2 (2.08 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΚΠΡ – Γουίγκαν (21/02, 21:00): Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές (0-2-3) πέτυχε η ΚΠΡ και απομακρύνθηκε επτά πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από τη δική της πλευρά η Γουίγκαν προέρχεται από δύο σερί θετικά αποτελέσματα (1-1-0) και αναζωπύρωσε τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή στην κατηγορία. Σωστά τοποθετημένο το σετ, υπάρχουν σκέψης για κόντρα του φαβορί, αλλά το ανέβασμα της ΚΠΡ δεν προδιαθέτει κάτι τέτοιο. Πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.93 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Σέφιλντ Γουέν. – Μπρέντφορντ (21/02, 21:00): Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η Σέφιλντ, η οποία προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και διατηρήθηκε εντός πλέι οφ, στο +7 μάλιστα από την έβδομη θέση. Από την άλλη πλευρά η Μπρέντφορντ μετράει μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια (1-1-4), ούσα στο +7 απ’ τη γραμμή του υποβιβασμού. Ενδιαφέρουσες οι τιμές που κυκλοφορούν στον «άσσο».

Προγνωστικό: 1 (1.91 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Χάντερσφιλντ – Ρέντινγκ (21/02, 21:00): Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει στο «Τζον Σμιθ», ανάμεσα σε δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Από τη μία η Χάντερσφιλντ, η οποία προέρχεται από πέντε σερί νίκες και βρίσκεται στο -5 απ’ την απευθείας άνοδο και από την άλλη πλευρά η Ρέντινγκ που είναι έξι αγωνιστικές αήττητη (4-2-0) και βρίσκεται μια θέση κάτω από την αντίπαλό της. Θα γίνει μεγάλη μάχη, οι τιμές του που κυκλοφορούν στον «άσσο» δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως τη δυσκολία της αναμέτρησης. Οκ, δυνατή στην έδρα της η Χάντερσφιλντ, αλλά και η Ρέντινγκ δεν έκανε λίγα πράγματα εκτός έδρας.

Προγνωστικό: 2 DNB (3.00 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε