Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση της 26ης αγωνιστικής στην Β’ Ιταλίας.

Βιτσέντζα – Άσκολι (18/02, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και πέντε αγωνιστικές η Βιτσέντζα, η οποία μετράει κατά σειρά τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Αντιθέτως, η Άσκολι προέρχεται από ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και έξι ισοπαλίες. Επιλογή μας είναι η αποφυγή της ήττα από τους φιλοξενούμενους.

Προγνωστικό: X2 (1.65 @ Interwetten)

Τσιταντέλα – Αβελίνο (18/02, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Τσιταντέλα, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Από την άλλη πλευρά, η Αβελίνο παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Συχνό το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, οπότε και το επιλέγουμε και στην σημερινή αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Προ Βερτσέλι – Μπενεβέντο (18/02, 16:00): Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Προ Βερτσέλι, η οποία μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αντιθέτως, η Μπενεβέντο παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Συχνό το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.20 @ Interwetten)

Κάρπι – Μπρέσια (18/02, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και έξι αγωνιστικές η Κάρπι, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Παράληλλα, έχει σκοράρει μόλις μια φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια από αυτά. Κάτι αντίστοιχο ισχύει ωστόσο και για την Μπρέσια, που εδώ και πέντε αγωνιστικές μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Και οι δυο θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, οπότε και θα προσπαθήσουν να μην δεχθούν γκολ. Επιλογή μας είναι το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Σαλερνιτάνα – Τσεζένα (18/02, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, πανηγύρισε και πάλι η Σαλερνιτάνα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βιτσέντζα (0-1). Από την άλλη πλευρά, η Τσεζένα παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετράει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Μπάρι – Τερνάνα (18/02, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Μπάρι, η οποία και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Από την άλλη πλευρά, η Τερνάνα προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ έχει σκοράρει μόλις μια φορά στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Ακόμη ένα παιχνίδι που αναμένουμε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Σπέτσια – Τραπάνι (18/02, 16:00): Την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι η Σπέτσια, με σκοπό να παραμείνει εντός της οκτάδας. Από την άλλη πλευρά, η Τραπάνι είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, ωστόσο παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στηρίζουμε την έδρα στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Interwetten)

Περούτζια – Βίρτους Εντέλα (18/02, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Περούτζια, η οποία μετά από δυο σερί ισοπαλίες, πανηγύρισε δυο διαδοχικές νίκες. Από την πλευρά της, η Βίρτους Εντέλα προέρχεται από την πρώτη της ήττα, μετά από τρεις αγωνιστικές και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Συγκεκριμένα, γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Σπαλ (0-3). Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Interwetten)