Προγνωστικά Stoiximan Φούτμπολ Λιγκ: Σέντρα στην 15η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Χανιά – Τρίκαλα (11/02, 15:00): Σε πολύ καλή κατάσταση τα Χανιά, επιβλήθηκαν 1-3 εκτός έδρας της Ελευσίνας και συνεχίζουν να μαζεύουν πολύτιμους πόντους. «Τρέχουν» αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (4-2-0), έχουν ανέβει στους 18 πόντους και το +7 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, σήμερα υποδέχονται τα προβληματικά Τρίκαλα, που είναι σε κρίση μετά την εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ τον Απόλλωνα Σμύρνης και την εκδήλωση της πρόθεσης για αποχώρηση απ’ τον ιδιοκτήτη Γιαλιά.

Προγνωστικό: 1Χ

Σπάρτη – ΟΦΗ (11/02, 15:00): Απαιτητική έξοδος για τον ΟΦΗ, που δεν έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε εκτός έδρας παιχνίδια. Στον αντίποδα, η Σπάρτη είναι σε καλό μομέντουμ, πήρε 7 πόντους στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (2-1-0), είναι καλή στο γήπεδο της.

Προγνωστικό: 1Χ

Αγροτικός Αστέρας – Κισσαμικός (11/02, 15:00): Σε «κάστρο» έχει μετατρέψει τον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας, που επιβλήθηκε 1-0 του Αιγινιακού την περασμένη εβδομάδα και έκανε το 6/6 εντός έδρας! Σήμερα υποδέχεται τον Κισσαμικό, που επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 εντός έδρας επί του Παναιγιάλειου και πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με ανεβασμένη ψυχολογία για να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια ο Αγροτικός, κάπου θα κάνει γκέλα.

Προγνωστικό: Χ2