Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 20η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Κέρκυρα – Λεβαδειακός (12/02, 15:00): Πήρε αποτέλεσμα και στη Λάρισα η Κέρκυρα, που μάλλον αδικήθηκε απ’ το τελικό 1-1, μιας και ήταν ανώτερη. Ήταν η τρίτη ισοπαλία στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1), ανέβασε τους Φαίακες στους 19 πόντους και το +6 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, σήμερα υποδέχονται τον Λεβαδειακό σε ντέρμπι παραμονής. Απ’ την άλλη, οι Βοιωτοί είναι σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση, έχασαν και απ’ τον Πλατανιά την περασμένη Δευτέρα (1-2 εντός), σήμερα θα είναι σαφώς ικανοποιημένοι αν δε χάσουν.

Προγνωστικό: Χ2 (1.80 @Betshop)

Ξάνθη – ΠΑΟΚ (12/02, 17:15): Ντέρμπι δεύτερης θέσης στα Πηγάδια, με την Ξάνθη να «τρέχει» αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών, όπου πήρε μόλις έναν πόντο. Έρχεται από την εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ τον Πανιώνιο, έπεσε στο -3 από ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, σήμερα θέλει να κάνει τη ζημιά στον δικέφαλο. Απ’ την άλλη, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παίρνει νίκες, τα κατάφερε και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3-2), μετράει πέντε σερί «τρίποντα» και συνολικά οκτώ στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές! Πάμε με τα 2-3 Goal, που επιβεβαιώνονται συχνά για την Ξάνθη.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @Betshop)

Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα (12/02, 17:15): Σε σούπερ φόρμα ο Πλατανιάς, πέρασε και απ’ την έδρα του Λεβαδειακού (1-2) και έφτασε τις τρεις σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις. Στους 28 πόντους οι Κρητικοί, «καθαρίζουν» από νωρίς την παραμονή (+15), σήμερα θα είναι κουρασμένοι λόγω Κυπέλλου, υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, τελευταία εκ των οποίων το εντός έδρας 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Δίνουμε προβάδισμα στους Ηπειρώτες, που έχουν ανάγκη τους βαθμούς και είναι ξεκούραστοι.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.30 @Betshop)

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (12/02, 19:30): Δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στα Γιάννινα ο Παναθηναϊκός, που έμεινε στο 1-1 και έμεινε στους 32 πόντους και το -3 απ’ τη δεύτερη θέση. Μετράει τέσσερις ισοπαλίες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όλα τα ματς του πλέον είναι «κλειστά» με πολύ πιθανό Under 2,5, σήμερα υποδέχεται τον κακό εκτός έδρας Παναιτωλικό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.80 @Betshop)