Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με εφτά αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση της 24ης αγωνιστικής στην Α’ Ιταλίας.

Κροτόνε – Ρόμα (12/02, 13:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και δυο αγωνιστικές η Κροτόνε, η οποία και προέρχεται από τις ήττες κόντρα σε Παλέρμο (1-0) και Γιουβέντους (0-2). Αντιθέτως, στις νίκες επέστρεψε και πάλι η Ρόμα, η οποία “διέλυσε” με 4-0 την Φιορεντίνα. Οι φιλοξενούμενοι είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, παίρνουν τη νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: 2 & Over 2.5 (1.80 @ Interwetten)

Παλέρμο – Αταλάντα (12/02, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε παιχνίδια και απολογισμό δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Παλέρμο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κροτόνε (1-0). Θέλει να συνεχίσει με κάποιο ακόμη θετικό αποτέλεσμα, με σκοπό να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών προέρχεται η Αταλάντα, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Σασσουόλο – Κιέβο (12/02, 16:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Σασσουόλο, η οποία πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα, στην έδρα της Τζένοα (0-1). Αήττητη παραμένει εδώ και δυο αγωνιστικές η Κιέβο, η οποία και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, έχοντας κρατήσει και ανέπαφη την εστία της. Επιλογή μας είναι το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Interwetten)

Ίντερ – Έμπολι (12/02, 16:00): Τέλος έλαβε το νικηφόρο σερί των οκτώ διαδοχικών αγώνων για την Ίντερ, η οποία γνώρισε την ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου της βαθμολογίας, Γιουβέντους (1-0). Ωστόσο, έχει επικρατήσει στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης εξακολουθεί να βρίσκεται η Έμπολι, η οποία παραμένει χωρίς νίκη εδώ και δυο αγωνιστικές, όπου και μετρά μια ισοπαλία και μια ήττα.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.90 @ Interwetten)

Τορίνο – Πεσκάρα (12/02, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και πέντε αγωνιστικές η Τορίνο, η οποία και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Από την πλευρά της, εξακολουθεί να βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, χωρίς να έχει πανηγυρίσει κάποιο τρίποντο ακόμη. Επιλογή μας είναι η νίκη των γηπεδούχων στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.35 @ Interwetten)

Σαμπντόρια – Μπολόνια (12/02, 19:00): Από ένα νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών προέρχεται η Σαμπντόρια, έχοντας επικρατήσει κατά σειρά των Ρόμα (3-2) και Μίλαν (0-1), γεγονός που την έχει ανεβάσει ψυχλογικά. Αντιθέτως, η Μπολόνια αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο και θα στηρίξουμε την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Interwetten)

Κάλιαρι – Γιουβέντους (12/02, 21:45): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Κάλιαρι, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το σερί. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της κόντρα στην πρωτοπόρο Γιουβέντους, η οποία προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Interwetten)