Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Συνεχίζεται σήμερα, με τέσσερις αναμετρήσεις, η 25η αγωνιστική της Β’ Ισπανίας. Ξεχωρίζουν οι “μάχες” της Σαραγόσα με τη Λεβάντε και της Χετάφε με την Κάντιθ.

Αλμερία – Χιρόνα (11/02, 17:00): Στην… αγαπημένη της συνήθεια (τις ήττες) επέστρεψε η Αλμερία το περασμένο σαββατοκύριακο, φεύγοντας με το ατυχές 1-0 από την έδρα της Βαγιεκάνο (πέμπτη ήττα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές). Η Χιρόνα πέτυχε μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Βαγιαδολίδ (2-1), που ήταν η ένατη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές. Εμπεριέχει ρίσκο η επιλογή μας (καθώς η Αλμερία αγωνίζεται στην έδρα της), όμως θα πάμε με τους Καταλανούς.

Προγνωστικό: 2 (2.50 @ Betshop)

Σαραγόσα – Λεβάντε (11/02, 19:00): Επιτέλους νίκη… αναφώνησαν στο “στρατόπεδο” της Σαραγόσα με το διπλό (2-3) του περασμένου Σαββάτου επί της Ουέσκα. Η Λεβάντε επέβαλε εκ νέου την… τάξη, κερδίζοντας με 2-1 την Ταραγόνα και πετυχαίνοντας το έβδομο τρίποντο στην τελευταία οκτάδα αγώνων πρωταθλήματος. Σεβόμαστε τη δύναμη του “Ρομαρέδα”, γι’ αυτό θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Betshop)

Ταραγόνα – Αλκορκόν (11/02, 19:00): Πολύ δύσκολη για μία σίγουρη πρόβλεψη μας φαντάζει η αναμέτρηση του “Νου Εστάντι”. Η Ταραγόνα πραγματοποιεί μία κάκιστη πορεία στο σύνολο της φετινής σεζόν, η Αλκορκόν χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της όταν απομακρύνεται από το “Σάντο Ντομίνγκο”. Κάτι μας λέει ότι η “Νάστικ” θα πάρει το τρίποντο, αλλά βασιζόμαστε κυρίως στο ένστικτο.

Προγνωστικό: 1 (2.40 @ Betshop)

Χετάφε – Κάντιθ (11/02, 21:00): Ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον ματς της 25ης αγωνιστικής. Η Χετάφε χρειάζεται άμεσα τη νίκη, προκειμένου να μη χάσει περαιτέρω έδαφος στη μάχη της απευθείας ανόδου. Χωρίς νίκη οι Μαδριλένοι στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-3-1), με σκορ 1-1 και οι τρεις ισοπαλίες. Στο +3 από τη Χετάφε βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εκπληκτική Κάντιθ, με σερί 6-1-1 στην τελευταία οκτάδα αγώνων της. Έχει προβάδισμα η Χετάφε λόγω έδρας, όμως θεωρούμε ασφαλέστερη επιλογή το Goal/Goal.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ Betshop)