Προγνωστικά Βελγίου: Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 26η αγωνιστική στο Βέλγιο.

Άντερλεχτ – Ζούλτε Βάρεγκεμ (12/02, 15:30): Από ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων πρωταθλήματος προέρχεται η Άντερλεχτ, η οποία και μετράει εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Με πέντε και τρεις ισοπαλίες είναι αήττητη και στα οκτώ τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Από την άλλη πλευρά, η Ζούλτε Βάρεγκεμ αγνοεί τη νίκη εδώ και δυο αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα, ούσα δυο βαθμούς πίσω από την σημερινή της αντίπαλο. Πα΄με με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Interwetten)

Λόκερεν – Κλαμπ Μπριζ (12/02, 19:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Λόκερεν, η οποία και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά και την ήττα από την Γάνδη (2-0), για την Κλαμπ Μπριζ, που πανηγύρισε την έκτη από την έβδομη νίκη της στο πρωτάθλημ, ούσα και στην πρώτη θέση. Είναι το φαβορί και τη στηρίζουμε.

Προγνωστικό: 2 (1.70 @ Interwetten)

Μπέβερεν – Σταντάρ Λιέγης (12/02, 21:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Μπέβερεν, η οποια και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, χωρίς να έχει δεχθεί παράλληλα κάποιο τέρμα. Από την άλλη πλευρά, η Σταντάρ Λιέγης εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά παιχνίδια, όπου και μετράει πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες στο δικό της σερί. Συχνό το N/G, οπότε και το επιλέγουμε στο σημερινό παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: N/G (1.85 @ Interwetten)