Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση της 23ης αγωνιστικής στην Α’ Ιταλίας.

Μίλαν – Σαμπντόρια (05/02, 13:30): Με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αναμένεται να παραταχθεί στο παιχνίδι αυτό η Μίλαν, η οποία αγνοεί το τρίποντο εδώ και τρεις αγωνιστικές. Μια ισοπαλία και δυο ήττες ο απολογισμός τη στο σερί της αυτό. Αντιθέτως, την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγωνιστικές και απολογισμό δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Σαμπντόρια, και ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Επιλογή μας το χαμηλό σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Interwetten)

Αταλάντα – Κάλιαρι (05/02, 16:00): Αήττητη εδώ και δυο αγωνιστικές η Αταλάντα, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, μετά και ήττα στην έδρα της Λάτσιο (2-1). Διανύει μια εξαιρετική σεζόν. Αντιθέτως, η Κάλιαρι δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης εδώ και δυο παιχνίδια, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο δεν κινδυνεύει. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο αναμένουμε χαμηλό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Interwetten)

Πεσκάρα – Λάτσιο (05/02, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και 20 αγωνιστικές η Πεσκάρα, η οποία μετράει πέντε ισοπαλίες και 15 ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Παραμένει στην τελευταία θέση και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά από δυο σερί ήττες έχει από την πλευρά της η Λάτσιο, και να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για μια έξοδο στην Ευρώπη.

Προγνωστικό: 2 (1.65 @ Interwetten)

Τζένοα – Σασουόλο (05/02, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές η Τζένοα, η οποία μετά από τέσσερις σερί ήττες, μετράει δυο διαδοχικές ισοπαλίες. Κόντρα στην Τζένοα, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη, με σκοπό να παραμείνει από πάνω της στη βαθμολογία. Την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια και απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη η Σασουόλο, κόντρα στην Γιουβέντους (0-2), και ευελπιστεί σε άμεση επιστροφή στους βαθμούς. Και οι δυο ομάδες παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, παίζουν για ένα αποτέλεσμα, οπότε και πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Interwetten)

Έμπολι – Τορίνο (05/02, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές υπέστη και πάλι η Έμπολι, η οποία μετρούσε δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, χωρίς να έχει δεχθεί και κάποιο τέρμα. Οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Τορίνο, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Κόντρα στην Έμπολι θέλει να πάρει ένα τρίποντο. Πάμε με το χαμηλό σκορ, καθώς δεν σκοράρουν πολύ στα τελευταία παιχνίδια τους οι δυο ομάδες.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Κιέβο – Ουντινέζε (05/02, 16:00): Επιστροφή στις νίκες για την Κιέβο, η οποία έφυγε με το διπλό από την Λάτσιο (0-1), παρότι προερχόταν από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές και με απολογισμό, μια ισοπαλία και τρεις ήττες, πανηγύρισε και η Ουντινέζε κόντρα στην Μίλαν (2-1). Και σε αυτό το παιχνίδι επιλέγουμε το χαμηλό σκορ, καθώς αμφότερες δεν σκοράρουν πολύ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Παλέρμο – Κροτόνε (05/02, 19:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και πέντε αγωνιστικές η Παλέρμο, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αντιθέτως, η Κροτόνε κατάφερε να πανηγύρισει την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Συγκεκριμένα, συνέτριψε με 4-1 την Έμπολι, εντός έδρας. Εντός της επικίνδυνης ζώνης αμφότερες, οπότε και θα παίξουν για τη νίκη. Επιλογή μας είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Interwetten)

Γιουβέντους – Ίντερ (05/02, 21:45): Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Τορίνο, εκεί όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο σερί νίκες, μετά και την ήττα από την Φιορεντίνα (2-1), παραμένοντας μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, και με παιχνίδι λιγότερο. Αήττητοι στα 29 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχοντας επικρατήσει στα 27 πιο πρόσφατα. Από την πλευρά της, η Ίντερ είναι σε ανοδική πορεία, προερχόμενη από εφτά διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, αναζητώντας ακόμη μια σήμερα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)