Προγνωστικά Τουρκίας: Με δυο αναμετρήσεις κλείνει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super Lig Τουρκίας, με την Μπεσίκτας να ψάχνει μόνο τη νίκη κόντρα στην Κόνιασπορ.

Μπεσίκτας – Κόνιασπορ, (30/01, 19:00): Με 1-4 διέλυσε την Αλάνιασπορ την προηγούμενη αγωνιστική. Σε εξαιρετική φόρμα η πρωταθλήτρια, σημείωσε την τρίτη σερί της νίκη, ενώ συνολικά μετράει μόλις μια ήττα φέτος στη Super Lig. Έστω και δύσκολα η Κόνιασπορ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ρίζεσπορ, επικρατώντας με 2-1 της αντιπάλου της. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών (δυο ήττες, μια ισοπαλία), στο -8 η διαφορά της από την πρώτη τετράδα.

Προγνωστικό: G/G (1,91 @ Goalbet)

Αντάνασπορ – Κασίμπασα, (30/01, 19:00): Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για την Αντάνασπορ που επικράτησε με 0-1 της Μπούρσασπορ. Συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές, αήττητη, ενώ το g/g σημειώθηκε στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε ξανά η Κασίμπασα, που ηττήθηκε με 0-1 από την Τραμπζονσπόρ. Δεύτερη ήττα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, βρίσκεται σταθερά στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,85 @ Goalbet)