Προγνωστικά Βελγίου: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η 23η εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Γκενκ – Κορτράικ (24/01, 21:30): Από δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Γάνδη (2-0) και Έουπεν (0-1) προέρχεται η Γάνδη, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το νικηφόρο σερί της σήμερα. Αντιθέτως, η Κορτράικ αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί στα εφτά τελευταία από αυτά. Παίρνουν τη νίκη στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι, κρατώντας και πάλι ανέπαφη την εστία τους.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2.60 @ Interwetten)

Οστάνδη – Σαρλερουά (24/01, 21:30): Επιστροφή στις νίκες για την Οστάνδη, που επικράτησε της Μπέβερεν (0-1), μετά και την ήττα από την Έουπεν (1-3). Δεν έχει κερδίσει στα δυο τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Από την άλλη πλευρά, η Σαρλερουά προέρχεται από ένα αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών, έχοντας ηττηθεί και στα τρία από αυτά. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Interwetten)

Ζούλτε-Βάρεγκεμ – Μουσκρόν (24/01, 21:30): Από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Ζούλτε-Βάρεγκεμ, η οποία μετράει δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Μουσκρόν, μετά από δώδεκα παιχνίδια, όπου και μετρούσε τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες σε αυτό το σερί της. Προέρχεται από τη νίκη επί της Λόκερεν (2-1).

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)