Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Φινάλε σήμερα στην 21η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Μονακό – Λοριάν (22/01, 16:00): Ευεργετημένη απ’ τη διακοπή του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε η Μονακό, που επέστρεψε στη δράση με το εμφατικό 1-4 επί της Μαρσέιγ. Αυτό το αποτέλεσμα την έφερε ισόβαθμη με την Παρί στη δεύτερη θέση, στο -2 απ’ την πρωτοπόρο Νις. Ανεβασμένη είναι και η Λοριάν, που επέστρεψε με το εντός έδρας 3-1 επί της Γκινγκάμπ στο τοπικό ντέρμπι της Βρετάνης.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2,5 (1.90 @Betshop)

Σεντ Ετιέν – Ανζέ (22/01, 18:00): Ακόμη μια απώλεια για τη Σεντ Ετιέν, που έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με τη Λιλ την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα υποδέχεται την απογοητευτική και ελλιπή Ανζέ, που επέστρεψε στη δράση με το εντός έδρας 1-1 με την Μπορντό, αντιμετωπίζει σωρεία απουσιών λόγω τραυματισμών και Κόπα Άφρικα. Θα πάμε με τη δυνατή έδρα της Σεντ Ετιέν.

Προγνωστικό: Άσσος (1.90 @Betshop)

Λυών – Μαρσέιγ (22/01, 22:00): Με οδυνηρές ήττες επέστρεψαν στη δράση Λυών και Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν εκτός έδρας 3-2 απ’ την Καέν, ενώ οι Μασσαλοί διασύρθηκαν εντός έδρας 1-4 απ’ τη Μονακό. Εκτός έδρας η Μαρσέιγ αποδίδει πιο καλά ως αουτσάιντερ, σήμερα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Χ2 (2.00 @Betshop)