Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις να ανοίγουν την αυλαία της 22ης αγωνιστικής, επανέρχεται η δράση το πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Μπρέσια – Αβελίνο (21/01, 16:00): Συνέχεια στο αήττητο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών θέλει να δώσει η Μπρέσια, η οποία και μετράει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Αβελίνο, η οποία και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Στο σημερινό παιχνίδι επιλογή μας είναι το 2-3 Goal, που είναι συχνό στα παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Τσιταντέλα – Μπάρι (21/01, 16:00): Την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία της παιχνίδια πανηγύρισε η Τσιταντέλα, η οποία και προσπαθεί να μειώσει την διαφορά της από τις πρώτες θέσεις. Έχει επικρατήσει στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, έχοντας και μια ήττα. Αήττητη παραμένει από την πλευρά της η Μπάρι, η οποία μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Σπαλ – Μπενεβέντο (21/01, 16:00): Πολύ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι οποίες και ισοβαθμούν στην τρίτη θέση. Μόλις μια ήττα μετράει στα δέκα τελευταία παιχνίδια της η Σπαλ, μετρώντας επίσης έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, κατάφερε να πανηγυρίσει η Μπενεβέντο, ευελπιστώντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελεσματα. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Interwetten)

Βίρτους Εντέλα – Φροζινόνε (21/01, 16:00): Έχοντας πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της, η Βίρτους Εντέλα δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση της, παραμένοντας ωστόσο εντός οκτάδας και πλέι οφ. Την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες, υπέστη από την πλευρά της η Φροζινόνε, με αποτέλεσμα να πέσει στην δεύτερη θέση. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.00 @ Interwetten)

Λατίνα – Βερόνα (21/01, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και εννέα αγωνιστικές η Λατίνα, η οποία μετά από δυο διαδοχικές νίκες μετράει εφτά σερί ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της. Παραμένει οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Με δυο νίκες και μια ισοπαλία μετράει η Βερόνα στα τρία τελευταία παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Ωστόσο, μετράει μόλις ένα βαθμό στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Τραπάνι – Νοβάρα (21/01, 16:00): Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας παραμένει η Τραπάνι, η οποία δεν έχει καταφέρει να πανηγύρισει κάποια νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Από την άλλη πλευρά, η Νοβάρα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στην Κάρπι (2-1), μετά και την βαριά ήττα από την Βίρτους Εντέλα (4-1). Επιλογή μας σήμερα είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Πίσα – Τερνάνα (21/01, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και πέντε αγωνιστικές η Πίσα, όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Παράλληλα, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε αυτά τα παιχνίδια, έχοντας πετύχει μόλις ένα τέρμα στις τελευταίες έντεκα αγωνιστικές. Μόλις ένα βαθμό μετράει η Τερνάνα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί στις τρεις τελευταίες εξ’ αυτών. Δεν βρίσκουν δίχτυα και οι δυο ομάδες.

Προγνωστικό: N/G (1.55 @ Interwetten)

Κάρπι – Βιτσέντζα (21/01, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές υπέστη η Κάρπι, η οποία και μετρούσε τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες μέχρι τότε. Παρά την ήττα της παραμένει ψηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά, από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, προέρχεται η Βιτσέντζα, προσπαθώντας να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Συχνό το 2-3 Goal, το επιλέγουμε και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)