Την ουραγό Γιορκ υποδέχεται η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Νορθάμπτον που δεν έχει στο μυαλό της άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή. Αντίδραση και επιστροφή στις επιτυχίες ψάχνει η δεύτερη Πλίμουθ που δοκιμάζεται στην έδρα της Γέοβιλ.

Νορθάμπτον – Γιορκ (06/02, 17:00): Την ουραγό Γιορκ με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή υποδέχεται η Νορθάμπτον. Από πέντε σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η γηπεδούχος, με την ουραγό Γιορκ να μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, διαθέτοντας παράλληλα, την χειρότερη αμυντική λειτουργία της κατηγορίας.

Προγνωστικό: 1 (1,52 @2winbet)

Νος Κάουντι – Χάρτλπουλ, (06/02, 17:00): Επιστροφή στις νίκες για τη Νοτς Κάουντι που επικράτησε με 0-2 της Λούτον. Θέλει να «χτίσει» στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, αγνοεί ωστόσο τη νίκη στην έδρα της, μετρώντας δυο ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας ήττα με 0-2 για την Χάρτλπουλ την προηγούμενη αγωνιστική, αγνοεί τη νίκη στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της (δυο ήττες, μια ισοπαλία).

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,87 @betrebels)

Πόρτσμουθ – Λέιτον Όριεντ (06/02, 17:00): Συνεχίζει να προβληματίζει η Πόρτσμουθ που περιορίστηκε στον βαθμό (1-1) κόντρα στην Μόρκαμ. Μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και ψάχνει αντίδραση κόντα στην Λέιτον. Τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών έβαλε η Λέιτον που ηττήθηκε με 1-3 από την Κέμπριτζ. Κακή εκτός έδρας μετράει μόλις μια νίκη στις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,80 @mybet)

Στίβενεϊτζ – Κρόουλι, (06/02, 17:00): Ακόμη «σφαλιάρα» δέχθηκε η Στίβενεϊτζ, αυτή τη φορά με 2-1 από την ουραγό Γιόρκ. Τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ συνολικά παραμένει χωρίς νίκη στις οχτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Σε κακή κατάσταση και η Κρόουλι, προέρχεται από τρεις σερί ήττες.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,87 @betrebels)

Γουίκομ – Λούτον, (06/02, 17:00): Έκανε την έκπληξη κόντρα στην Πλίμουθ της οποίας επικράτησε με 0-1. Έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αναμετρήσεων (τέσσερις ήττες, μια ισοπαλία), ενώ συνολικά έχει σκοράρει μόλις δυο τέρματα στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Προβλημάτισε ξανά η Λούτον που περιορίστηκε στον βαθμό (1-1) κόντρα στη Γέοβιλ. Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, ενώ μετράει μόλις μια νίκη στις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: Χ (3,30 @netbet)

Γέοβιλ – Πλίμουθ, (06/02, 17:00): Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε η Γέοβιλ που απέσπασε τον βαθμό από τη Λούτον (1-1), μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια της. Κακή αμυντικά δέχεται γκολ στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Θύμα έκπληξης έπεσε η Πλίμουθ, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Γουίκομ και υποχώρησε στην 2η θέση. Παρέμεινε για δεύτερο παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, με τη νίκη κόντρα στη Γέοβιλ να είναι μονόδρομος.

Προγνωστικό: 2 (2,20 sportingbet)

Μπρίστολ Ρόβερς – Γουίμπλεντον, (06/02, 17:00): Απογοήτευσε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Άκρινγκτον, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Γουίμπλεντον. Δυνατή εντός μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Βαριά εντός έδρας ήττα με 2-3 από τη Γέοβιλ γνώρισε η Γουίμπλεντον, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα. Εντυπωσιακή εκτός έδρας παραμένει αήττητη στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,05 @mybet)

Κέμπριτζ – Ντάγκεναμ, (06/02, 17:00): Επιστροφή στις νίκες για την Κέμπριτζ που επικράτησε με 1-3 της Λέιτον, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων (δυο ήττες, δυο ισοπαλίες). Μετά την αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στην Καρλάιλ η Ντάγκεναμ επιστρέφει στην δράση με στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων που τρέχει σε όλες τις διοργανώσεις (δυο ήττες, μια ισοπαλία).

Προγνωστικό: G/G (1,79 @betrebels)

Καρλάιλ – Άκρινγκτον, (06/02, 17:00): Γνώρισε βαριά ήττα με 0-3 από την Έβερτον, αποχαιρετώντας τον θεσμό του FA Cup. Προβληματίζει με την εικόνα της, ενώ μετράει μόλις μια νίκη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της. Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Άκρινγκτον, επικράτησε με 1-0 της Μπρίστολ, πετυχαίνοντας έτσι την Τρίτη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: 2 (2,35 sportingbet)

Έξετερ – Όξφορντ (06/02, 17:00): Επικράτησε εύκολα με 0-2 της Χάρτλπουλ, με την Έξετερ να σημειώνει την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Σε αντίθετο μομέντουμ η Όξφορντ μετράει τρεις ήττες στα τέσσερις τελευταία παιχνίδια της, ενώ σε κανένα από τα δυο πιο πρόσφατα δεν κατάφερε να σκοράρει.

Προγνωστικό: 1 (3,70 @netbet)

Μάνσφιλντ – Μόρκαμπ, (06/02, 17:00): Έκανε το καθήκον της κόντρα στην Κρόουλι, της οποίας επικράτησε με 0-1, πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη διαδοχική της νίκη, ενώ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της έπειτα από 13 συνεχόμενα παιχνίδια. Σε κακή κατάσταση η Μόρκαμπ, προέρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία, ενώ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν μόλις σε μια από τις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: G/G (1,78 @betrebels)

Νιούπορτ – Μπαρνέτ, (06/02, 17:00): Επιστροφή στις νίκες για την Νιούπορτ, που επικράτησε με 1-2 της Μόρκαμ, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων (δυο ήττες, μια ισοπαλία). Σε ρηχά νερά κινήθηκε ξανά η Νιούπορτ, που περιορίστηκε στον βαθμό κόντρα στην Μπαρνέτ. Δεύτερη διαδοχική «λευκή» ισοπαλία, ενώ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για τρίτο σερί παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,80 @mybet)