Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Ηρακλής – Κέρκυρα (14/01, 15:00): Κλειστό παιχνίδι περιμένουμε στο Καυτανζόγλειο, ανάμεσα σε δύο «σφιχτές» ομάδες. Η Κέρκυρα προέρχεται απ’ τη δύσκολη εκτός έδρας ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό (1-0), ενώ ο Ηρακλής δεν αγωνίστηκε εκτός έδρας με τη Βέροια λόγω κακοκαιρίας.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.30 @Betshop)

Βέροια – Λεβαδειακός (14/01, 17:15): Δεν είχε υποχρεώσεις την περασμένη εβδομάδα η Βέροια, καθώς η αναμέτρηση με τον Ηρακλή αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Είναι σε τραγική κατάσταση, το ρόστερ συνεχώς δέχεται «χτυπήματα», όλα δείχνουν ότι οδεύει προς υποβιβασμό. Κακός είναι και ο Λεβαδειακός, που έρχεται από πέντε σερί ήττες, ωστόσο πρόκειται για σαφώς καλύτερη ομάδα.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.00 @Betshop)

Πλατανιάς – Ολυμπιακός (14/01, 19:30): Ανεβασμένος ο Πλατανιάς, έρχεται από τέσσερις σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, οι τρεις τελευταίες εκ των οποίων εντός έδρας. Από σπουδαίας σημασίας διπλό έρχεται ο Ολυμπιακός, που πέρασε απ’ την Ξάνθη (0-2) και ουσιαστικά «κλείδωσε» τον τίτλο, καθώς βρίσκεται στο +12 απ’ τον Παναθηναϊκό και στο +16 απ’ την ΑΕΚ.

Προγνωστικό: G/G (2.15 @Betshop)