Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας

Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας: Πέντε αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με της ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ να ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης.

Κάρντιφ – Φούλαμ, (08/01, 13:30): Το καθήκον της κόντρα στην Άστον Βίλα έκανε η Κάρντιφ που επικράτησε με 1-0 των «χωριατών». Επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από δυο αναμετρήσεις, g/g τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από την Μπράιτον η Φούλαμ που ηττήθηκε με 1-2. Έβαλε τέλος στο αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων, g/g και over 2,5 τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (1,62 @ Goalbet)

Λίβερπουλ – Πλίμουθ, (08/01, 15:30): Είναι το απόλυτο φαβορί της συνάντησης και θα προσπαθήσει να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις. Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σάντερλαντ στο πρωτάθλημα, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε στην Πρέμιερ Λιγκ. Over 2,5 τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Δύσκολη αποστολή για την Πλίμουθ που θα προσπαθήσει για την υπέρβαση. Η ομάδα της Λιγκ 2 ηττήθηκε με 1-0 από την Μπαρνέτ, έβαλε τέλος στο αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων και υποχώρησε στη 2η θέση, n/g οι έξι από τις επτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: Άσο από ημίχρονο (1, 57 @ Goalbet)

Τσέλσι –  Πίτερμπρο, (08/01, 17:00): Τέλος στο νικηφόρο σερί δέκα αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις έβαλε η Τσέλσι που ηττήθηκε με 2-0 από την Τότεναμ. Η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, θα προσπαθήσει να “κλειδώσει” από σήμερα την πρόκριση, την ίδια στιγμή που στο “Σταμφορντ Μπριτζ” έχει κάνει το “7Χ7” στα τελευταία παιχνίδια της.Με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) έφυγε από την έδρα της Σκάνθορπ η Πίτερμπρο. Τρίτη σερί ισοπαλία, αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, under 2,5 τα πέντε πιο πρόσφατα.

Προγνωστικό: N/G (1,80 @ Goalbet)

Μίντλεσμπρο – Σέφιλντ Γουένσντεϊ, (08/01, 17:00): Το βαθμό από τη Λέστερ απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική η Μίντλεσμπρο. Μακριά από τις επιτυχίες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, μετράει μια νίκη στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Σε καλό μομέντουμ η Σέφιλντ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Γουλβς στην Τσάμπιονσιπ. Αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες) όπου συνολικά δέχθηκε ένα τέρμα.
Προγνωστικό: Under 2,5 (1,60 @ Goalbet)

Τότεναμ – Άστον Βίλα, (08/01, 18:00): Θρίαμβος για την Τότεναμ στο ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι, με τα “σπιρούνια” να επικρατούν με 2-0. Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση και πέμπτη σερί νίκη για την Τότεναμ που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ, διαθέτοντας μια από τις καλύτερες επιθέσεις. Μακριά από τον καλό εαυτό των τελευταίων αγωνιστικών βρέθηκε η Άστον Βίλα, που γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Κάρντιφ. Έβαλε τέλος στο αήττητο σερί που έτρεχε (δυο νίκες, μια ισοπαλία), ενώ κράτησε το μηδέν σε ένα παιχνίδι από τα πέντε τελευταία.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,62 @ Goalbet)