Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Ατρόμητος – Λεβαδειακός (07/01, 15:00): Πήρε τον πόντο ο Ατρόμητος την Τετάρτη κόντρα στην Κέρκυρα (1-1), σ’ ένα ματς όπου θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει. Σήμερα έχει ανάγκη τη νίκη κόντρα στον ελλιπή και ντεφορμέ Λεβαδειακό, που προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, τελευταία εκ των οποίων εντός έδρας απ’ τον ΠΑΟΚ (0-1). Πολλές απουσίες για τους Βοιωτούς, δε θεωρούμε ότι θα αντισταθεί στον Ατρόμητο, που θα παίξει ξανά με τον Ουμπίδες.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.05 @Betshop)

Βέροια – Ηρακλής (07/01, 17:15): Ντέρμπι ουραγών σήμερα στη Βέροια, όπου αναμετρώνται οι δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Από νέα ήττα προέρχεται η Βέροια, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε εκτός έδρας κόντρα στη Λάρισα (2-1), το ρόστερ της αποψιλώθηκε, η κατάσταση στο εσωτερικό της είναι απελπιστική. Περίπου ίδιο το σκηνικό και στον Ηρακλή, που πάντως αποδίδει καλύτερα απ’ τη Βέροια και είναι καλύτερος επιθετικά.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.00 @Betshop)

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ (07/01, 19:30): Μια σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Αστέρας Τρίπολης εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό, τελικώς ηττήθηκε 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις. Ήταν η κορυφαία εμφάνιση των Αρκάδων για φέτος, δικαιούταν να πάρουν έστω την ισοπαλία. Σήμερα υποδέχονται την προβληματική ΑΕΚ, που έκανε νέα γκέλα με τον Παναιτωλικό (0-0) και το κλίμα στο εσωτερικό της δεν είναι καλό. Πιθανό το G/G, με δεδομένο ότι αμφότερες οι ομάδες θα παίξουν για τη νίκη.

Προγνωστικό: G/G (2.15 @Betshop)