Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Συνεχίζεται σήμερα η 19η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας, με οκτώ αναμετρήσεις.

Ουντινέζε – Ίντερ (08/01, 13:30): Αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές παραμένει η Ουνιντέζε, η οποία μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Σαμπντόρια. Αλλαγμένη προς το καλύτερο είναι από την πλευρά της η Ίντερ, η οποία προέρχεται από ένα σερί τριών διαδοχικών νικών, έχοντας διατηρήσει παράλληλα ανέπαφη την εστία της.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Κιέβο – Αταλάντα (08/01, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια και απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη η Κιέβο, στην έδρα της Ρόμα (3-1). Από την άλλη πλευρά, η Αταλάντα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες. Προέρχεται από τη νίκη 2-1 επί της Έμπολι (2-1). Σκοράρουν αμφότερες στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικά: G/G (1.90 @ Interwetten)

Τζένοα – Ρόμα (08/01, 16:00): Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Τζένοα, η οποία θέλει να κυνηγήσει το όποιο θετικό αποτέλεσμα μπορεί στο σημερινό ματς, αν και γνωρίζει πως έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά της. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Ρόμα, μετά και την ήττα από την Γιουβέντους (1-0), έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μετά και τη νίκη επί της Κιέβο (3-1).

Προγνωστικά: 2 (1.80 @ Interwetten)

Λάτσιο – Κροτόνε (08/01, 16:00): Μετά από δυο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, η Λάτσιο γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα της Ίντερ. Στο σημερινό παιχνίδι έχει τεράστια ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Επιστροφή στις ήττες και για την Κροτόνε, που ηττήθηκε κόντρα στην Ουντινέζε (2-0), μετά και τη νίκη επί της Πεσκάρα (2-1).

Προγνωστικά: 2-3 Goal (2.10 @ Interwetten)

Πεσκάρα – Φιορεντίνα (08/01, 16:00): Αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και 16 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Πεσκάρα, η οποία μετράει πέντε ισοπαλίες και έντεκα ήττες σε αυτό το σερί της, ούσα και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σε αγωνιστική πτώση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Φιορεντίνα, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου μετά από δυο διαδοχικές ήττες, αρκέστηκε στην ισοπαλία. Είναι το φαβορί στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικά: 2 (1.85 @ Interwetten)

Σασουόλο – Τορίνο (08/01, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Σασουόλο, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες. Σήμερα ευελπιστεί σε επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Επιστροφή στις νίκες για την Τορίνο, η οποία μετά από τρεις σερί ήττες κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Τζένοα (1-0). Σκοράρουν αμφότερες σήμερα.

Προγνωστικά: G/G (1.60 @ Interwetten)

Μίλαν – Κάλιαρι (08/01, 19:00): Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, η Μίλαν ευελπιστεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα, όπου αγνοεί τη νίκη εδώ και δυο αγωνιστικές, μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο γκολ. Επιστροφή στις νίκες για την Κάλιαρι μετά από τρεις αγωνιστικές και απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, προερχόμενη από τη νίκη κόντρα στην Σασουόλο (4-3). Στηρίζουμε την έδρα στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικά: 1 (1.40 @ Interwetten)

Γιουβέντους – Μπολόνια (08/01, 21:45): Συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τριών αγώνων πρωταθλήματος θέλει να δώσει σήμερα η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Γιουβέντους, η οποία μετράει μόνο νίκες στα 25 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Το πρώτο της τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες, πανηγύρισε η Μπολόνια, μετά και το διπλό επί της Πεσκάρα (0-3).

Προγνωστικά: 1 & G/G (2.65 @ Interwetten)