Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Η δράση στην Αγγλία δεν σταματά ποτέ και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι ομάδες επιστρέφουν στα γήπεδα μια ημέρα μετά την αλλαγή του χρόνου. Δώδεκα αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την 25η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Μπέρμιγχαμ – Μπρέντφορντ (02/01, 17:00): Μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της μετράει η Μπέρμιγχαμ, η οποία βρίσκεται στο -6 απ’ τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Μπρέντφορντ τρέχει ρεκόρ 2-1-3 στις πρόσφατες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα και βρίσκεται λίγο πιο κάτω απ’ τη μέση της κατάταξης. Πιο πειστική η εικόνα των φιλοξενούμενων, θα ρισκάρουμε απλά στο να μην ηττηθούν.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.07 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπλάκμπερν – Νιούκαστλ (02/01, 17:00): Η Μπλάκμπερν συμπλήρωσε πεντάδα αγώνων (0-1-4), που αγνοεί το «τρίποντο» και παρέμεινε εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -2 απ’ την παραμονή. Από τη δική της πλευρά η Νιούκαστλ εξακολουθεί να βρίσκεται στις θέσεις της απευθείας ανόδου και στο +6 απ’ τα πλέι οφ. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, ενδεικτική και η πρόταση του «διπλού».

Προγνωστικό: 2 (1.69 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρίστολ Σίτι – Ρέντινγκ (02/01, 17:00): Η Μπρίστολ Σίτι προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, ευρισκόμενη στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Ρέντινγκ με το 2Χ2 που πέτυχε, παρέμεινε σε τροχιά απευθείας ανόδου και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Για ακόμη μια φορά η Ρέντινγκ αδικείται από το σετ των αποδόσεων.

Προγνωστικό: 2 (3.44 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπέρτον – Πρέστον (02/01, 17:00): Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Μπέρτον, αυτή ήταν και η πρώτη μετά από τέσσερις σερί ήττες και η ομάδα ξέφυγε πέντε πόντους από τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Πρέστον τρέχει ρεκόρ 2-2-2 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της και βρίσκεται στη μέση της κατάταξης. Αμφότερες δείχνουν να έχουν το εύκολο γκολ και το αμφίσκορο αποτελεί επιλογή

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Κάρντιφ – Άστον Βίλα (02/01, 17:00): Μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια (1-3-2) μετράει η Κάρντιφ, η οποία απέχει τέσσερις πόντους από τον υποβιβασμό. Από τη δική της πλευρά η Άστον Βίλα είναι τρία παιχνίδια αήττητη (2-1-0) και αυτή τη στιγμή είναι στο -5 απ’ την είσοδό της στα πλέι οφ. Βρήκαν τον τρόπο να παίρνουν διπλά οι «χωριάτες» και μπορούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Προγνωστικό: 2 (2.61 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Φούλαμ – Μπράιτον (02/01, 17:00): Αήττητη παρέμεινε η Φούλαμ στα τελευταία πέντε παιχνίδια (3-2-0) και απέχει τέσσερις πόντους απ’ την συμμετοχή της στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Μπράιτον είναι 17 παιχνίδια αήττητη (15-2-0) και βρίσκεται στις θέσεις της απευθείας ανόδου, στο +8 απ’ τα πλέι οφ. Ομάδες άκρως ποιοτικές από τη μέση και μπροστά.

Προγνωστικό: G/G (1.77 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Λιντς – Ρόδεραμ (02/01, 17:00): Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε η Λιντς, η οποία παρέμεινε για τέταρτη αγωνιστική αήττητη (3-1-0), ούσα πάντα εντός πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Ρόδεραμ τρέχει ρεκόρ 2-0-4 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της και είναι πάντα στην τελευταία θέση της κατάταξης. Από τα παιχνίδια που μυρίζουν για «μπόμπα». Το ρίσκο είναι μεγάλο βέβαια, καθώς δεν κοντράρονται εύκολα οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: Χ2 (2.50 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νόριτς – Ντέρμπι (02/01, 17:00): Από δύο σερί ήττες έρχεται η Νόριτς και η ψυχολογία της είναι στο… ναδίρ, καθώς απέχει επτά πόντους απ’ τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Ντέρμπι παραμένει αήττητη εννιά αγωνιστικές (8-1-0) με τη διαφορά στον πόντο απ’ τα πλέι οφ. Από τα πιο ζόρικα παιχνίδια της αγωνιστικής, καλύτερη επιλογή το αμφίτερμα.

Προγνωστικό: G/G (1.82 @2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νότιγχαμ – Μπάρνσλεϊ (02/01, 17:00): Αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις πρόσφατες εμφανίσεις της (0-1-3) η Νότιγχαμ, ούσα στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης, στο +6 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από τη δική της πλευρά η Μπάρνσλεϊ είναι εννιά αγωνιστικές αήττητη (8-1-0) και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Κι εδώ πιο ασφαλής επιλογή φαντάζει το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΚΠΡ – Ίπσουιτς (02/01, 17:00): Από έξι διαδοχικές ήττες προέρχεται η ΚΠΡ, η ψυχολογία της είναι στο ναδίρ και απέχει μόλις τρεις πόντους απ’ τον υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά η Ίπσουιτς μετράει μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια (1-1-3)και βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο στο «διπλό»,  για μια Ίπσουιτς τελευταία παίζει καλύτερα εκτός παρά εντός.

Προγνωστικό: 2 (2.89 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Σέφιλντ Γουέν. – Γουλβς (02/01, 17:00): Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, η οποία βρήκε και πάλι τον καλό της εαυτό και παρέμεινε εντός ζώνης πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Γουλβς προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και τονώθηκε εκ νέου το ηθικό της. Σε χαμηλά επίπεδα κινείται ο λογικός «άσσος», θα πάρουμε το ρίσκο με τα πολλά γκολ,  θεωρώντας πως μπορεί να πετύχει γκολ και η ανεβασμένη φιλοξενούμενος,

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γουίγκαν – Χάντερσφιλντ (02/01, 17:00): Από πέντε διαδοχικές ήττες προέρχεται η Γουίγκαν, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης και στο -5 απ’ την σωτηρία. Από την άλλη πλευρά η Χάντερσφιλντ είναι πέντε παιχνίδια αήττητη (4-1-0) και βρίσκεται εντός ζώνης πλέι οφ. Μας καλύπτουν απόλυτα οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο «διπλό» και θα πάμε με την καλύτερη ομάδα.

Προγνωστικό: 2 (2.37 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε