Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας.

Είρ – Νταμπάρτον, (24/12, 14:30): Συνεχίζει να προβληματίζει η Είρ, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σεντ Μίρεν την προηγούμενη αγωνιστική. Συμπλήρωσε επτά παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, under 2,5 τα πέντε πιο πρόσφατα. Την έκπληξη κόντρα στη Φόλκερκ έκανε η Νταμπάρτον που επικράτησε με 2-1 της αντιπάλου της. Δεύτερη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, έχει κρατήσει το μηδέν σε μια αναμέτρηση από τις πέντε πιο πρόσφατες.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,80 @ Goalbet)

Νταντί Γιουνάιτεντ – Σεντ Μίρεν, (24/12, 14:30): Βαθμούς πέταξε η Νταντί Γιουνάιτεντ που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Ρέιθ Ρόβερς (0-0). Αήττητη στα 13 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, n/g τα έξι πιο πρόσφατα. Στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με την Είρ περιορίστηκε η ουραγός Σεντ Μίρεν. Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, έχει κρατήσει το μηδέν μόλις σε μια αναμέτρηση από τις 17 πιο πρόσφατες.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2, 20 @ Goalbet)

Χιμπέρνιαν – Ρέιθ Ρόβερς, (24/12, 15:00): Τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Μόρτον, με την οποία έμεινε στο 1-1. Αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι στην Τσάμπιονσιπ, n/g τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα. Κοίταξε στα μάτια τη δυνατή Νταντί Γιουνάιτεντ από την οποία απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Η Ρέιθ Ρόβερς ωστόσο, συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, όπου επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,75 @ Goalbet)

Μόρτον – Κουίν οφ Σάουθ, (24/12, 15:00) Έμεινε όρθια κόντρα στην πρωτοπόρο Χιμπέρνιαν από την οποία απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Παρά την καλή εμφάνιση παρέμεινε για δεύτερο παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, ενώ μετράει μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Εμφανίζεται αντίθετα δυνατή εντός όπου παραμένει αήττητη φέτος στο πρωτάθλημα. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Κουίν οφ Σάουθ, που συμπλήρωσε 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Κακή αμυντικά over 3,5 τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,95 @ Goalbet)