Προγνωστικά Βελγίου: Εμβώλιμη δράση στο πρωτάθλημα του Βελγίου για την 21η αγωνιστική.

Οστάνδη – Έουπεν (26/12, 15:30): Επιστροφή στις νίκες για την Οστάνδη, μετά από τρία παιχνίδια και απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, επικρατώντας με 0-2 στην έδρα της Κορτράικ. Από την άλλη πλευρά, η Έουπεν αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (1.45 @ Interwetten)

Ζούλτε-Βάρεγκεμ – Μαλίν (26/12, 15:30): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια και απολογισμό μια ήττα και τρεις ισοπαλίες, πανηγύρισε και πάλι η Ζούλτε, η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Ρυθμό φαίνεται να έχει βρει η Μαλίν, η οποία και προέρχεται από την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχθεί παράλληλα μόλις ένα τέρμα σε αυτό το σερί της. Θα πάμε με το χαμηλό σκορ σήμερα, που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.10 @ Interwetten)

Λόκερεν – Μπέβερεν (26/12, 15:30): Από ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών προέρχεται η Λόκερεν, η οποία μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό. Από την άλλη πλευρά, η Μπέβερεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, όπου και μετρούσε δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σε καλύτερη κατάσταση η Λόκερεν, την στηρίζουμε στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Interwetten)

Βέστερλο – Κορτράικ (26/12, 15:30): Έντεκα αγωνιστικές παραμένει μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης η Βέστερλο, η οποία μετράει πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Παραμένει έτσι στην ουρά της βαθμολογίας. Από την πλευρά της, και η Κορτράικ αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, έχοντας ηττηθεί στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Ακόμη ένα παιχνίδι που θα πάμε με το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Interwetten)

Σαρλερουά – Άντερλεχτ (26/12, 19:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια και απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη η Σαρλερουά, η οποία θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Από την πλευρά της, η Άντερλεχτ είναι αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια, όπου και μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Ξεκάθαρο φαβορί οι ανεβασμένοι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: 2 (2.00 @ Interwetten)

Κλαμπ Μπριζ – Μουσκρόν (26/12, 21:30): Από ένα αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών προέρχεται η Κλαμπ Μπριζ, όπου και μετράει εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Το σερί αυτό την έχει φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντιθέτως, η Μουσκρόν αγνοεί τη νίκη εδώ και έντεκα παιχνίδια, όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, έχοντας πετύχει μόλις δυο τέρματα στα δέκα τελευταία παιχνίδια.

Προγνωστικό: 1 & N/G (1.70 @ Interwetten)