Με τις τρεις πρώτες θέσεις να έχουν ήδη ξεκαθαρίσει, το ενδιαφέρον μεταφέρεται κυρίως στις ομάδες που θα συμπληρώσουν τις θέσεις των πλέι οφ, διεξάγεται η 25η αγωνιστική. Γκενκ, Σταντάρ Λιέγης και Σαρλερουά δίνουν μεγάλη μάχη για μια θέση στην πρώτη εξάδα.

ΜΑΛΙΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (05/02, 21:30): Μόλις ένα βαθμό μετράει στα τελευταία τρία παιχνίδια της η Μαλίν, η οποία απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την τελευταία θέση. “Ψάχνεται” για βαθμούς στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, όμως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι θετικό. Κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο σερί νίκες και θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι των δυο πρωτοπόρων, όντας και στο μείον πέντε από την κορυφή.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Stoiximan)

ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΓΚΕΝΚ (06/02, 19:00): Την ευκαιρία να παραμείνει μέσα στην πρώτη εξάδα έχει η Γκενκ, που φιλοξενείται από την Μουσκρόν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, ενώ προέρχονται από δυο σερί ισοπαλίες. Αντιθέτως, η Γκενκ μετράει εφτά βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια της, προερχόμενη από την εντός έδρας επικράτηση επί της Κορτράικ (1-0). Βρίσκονται μόλις ένα βαθμό μπροστά από τη Σταντάρ Λιέγης και την Σαρλερουά, που την “απειλούν” για την έκτη θέση.

Προγνωστικό: 2 (2.31 @ Goalbet)

ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ (06/02, 21:00): Μόλις μια νίκη μετράει στα εφτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της η Κορτράικ, έχοντας ηττηθεί στα υπόλοιπα. Χρειάζεται τη νίκη ψυχολογίας, αν και ουσιαστικά δεν μπορεί να δεκδικήσει τίποτα από τη φετινή σεζόν. Από την άλλη πλευρά, η ουραγός Βέστερλο, θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να “ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και να “στείλει” εκεί μια εκ των Μουσκρόν και Λέουβεν, με τις οποίες έχει μόλις ένα βαθμό διαφορά. Μετράει τρεις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Betshop)

ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΛΕΟΥΒΕΝ (06/02, 21:00): Αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, έχοντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Εξακολουθούν ν δίνουν μάχη για να αποφύγουν την τελευταία θέση, από την οποία απέχουν μόλις τρεις βαθμούς. Δεν έχουν κερδίσει στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους. Δυο βαθμούς πιο κάτω βρίσκεται η Λέουβεν που “καίγεται” και αυτή για βαθμούς καθώς θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Την προηγούμενη εβδομάδα υπέστη την πρώτη της ήττα, μετά από τέσσερις αγωνιστικές, στις οποίες μετρούσε δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Χ (3.35 @ Magicbet)

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ (06/02, 21:30): Αμφότερες παρουσιάζονται βελτιωμένες το τελευταίο διάστημα έχοντας ρεκόρ στα τελευταία πέντε (3-1-1). Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν εντός εξάδας «πιάνοντας» ακόμη και την Οστάνδη στη 4η θέση, ενώ η Σαρλερουά από την 8η θέση θέλει επίσης το τρίποντο ώστε να μπει στις θέσεις των πλέι οφ. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με τη Ζούλτε να έχει μικρό προβάδισμα.

Προγνωστικό: G/G & Νίκη των γηπεδούχων (4.45 @ Interwetten)

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΓΑΝΔΗ (07/02, 15:30): Μεσοβδόμαδα οι δυο ομάδες έπαιξαν στο ίδιο γήπεδο για το θεσμό του Κυπέλλου, με την Μπριζ να παίρνει μεγάλη πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης μετά τη νίκη με 1-0. Στο πρωτάθλημα τις δυο ομάδες τις χωρίζουν τρεις βαθμοί, με τους γηπεδούχους να έχουν «χρυσή» ευκαιρία σε περίπτωση που ξανακερδίσουν να ισοβαθμήσουν στην κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους θέλουν εκδίκηση για το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό και επίσης θέλουν να ανοίξουν τη διαφορά στους έξι βαθμούς αποκτώντας ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας. Αναμένεται να παρουσιαστούν καλύτεροι αλλά το έργο τους είναι και πάλι ιδιαιτέρως δύσκολο.

Προγνωστικό: G/G & Νίκη των γηπεδούχων (3.75 @ Expekt)

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ (07/02, 19:00): Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Σταντάρ Λιέγης, που προέρχεται από τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Γκενκ. Η Σιντ Τρούιντεν από την μεριά της αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα η Σταντάρ Λιέγης

Προγνωστικό: 1 & Over 2,5 γκολ (2.00 @ Stoiximan)

ΛΟΚΕΡΕΝ – ΟΣΤΑΝΔΗ (07/02, 21:00): Αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση, με τη Λόκερεν να αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία ενώ η Οστάνδη στα έξι τελευταία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους παρά το ντεφορμάρισμα των τελευταίων αγωνιστικών βρίσκονται στην 4η θέση και θέλουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν εντός εξάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ.

Προγνωστικό: 2 (3.11 @ Goalbet)