Προγνωστικά Βελγίου: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 20ης εμβόλιμης αγωνιστικής στο Βέλγιο.

Μουσκρόν – Βέστερλο (20/12, 21:30): Ντέρμπι ουραγών στο Μουσκρόν, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Βέστερλο. Δέκα αγωνιστικές έχει να πανηγυρίσει τρίποντο η Μουσκρόν, η οποία μετράει δυο ισοπαλία και οκτώ ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί, έχοντας ηττηθεί στα εφτά τελευταία παιχνίδια της. Ισάριθμα παιχνίδια έχει να χαρεί τρίποντο και η Βέστερλο, μετρώντας όμως πέντε ισοπαλίες στο δικό της σερί. Στην ισοβαθμία μετά από 19 αγωνιστικές. Επιλογή μας το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.05 @ Interwetten)

Μαλίν – Σαρλερουά (20/12, 21:30): Ένα σερί τριών διαδοχικών νικών “τρέχει” η Μαλίν, μετά και την βαριά ήττα που υπέστη στην έδρα της Κλαπ Μπριζ (6-1). Έχει επικρατήσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, έχοντας δεχθεί παράλληλα μόλις ένα γκολ. Αήττητη παραμένει από την πλευρά της η Σαρλερούα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί της αυτό.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Μπέβερεν – Σιντ-Τρούιντεν (20/12, 21:30): Αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές η Μπέβερεν, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα με σκοπό να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Από την άλλη πλευρά, η Σιντ-Τρούιντεν βρίσκεται σε ανοδική πορεία, προερχόμενη από τρεις διαδοχικές νίκες. Ωστόσο έχει πανηγυρίσει μόλις μια εκτός έδρας νίκη, στο τελευταίο αντίστοιχο παιχνίδι της.

Προγνωστικό: N/G (1.90 @ Interwetten)