Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Σέντρα σήμερα στην 6η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Κισσαμικός (18/12, 13:30): Από μια σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση προέρχεται η Αναγέννηση Καρδίτσας, που πέρασε με 0-3 απ’ την έδρα του Αιγινιακού. Ανεβασμένος και ο Κισσαμικός, που είναι αήττητος στα τελευταία τρία ματς (2-1-0), μεσοβδόμαδα εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου ως πρώτος! Περιμένουμε «κλειστό» ματς, λογικό το Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5

Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός (18/12, 15:00): Από «βαριά» εκτός έδρας ήττα 4-2 απ’ τον Πανσερραϊκό προέρχεται ο Παναιγιάλειος, που είναι μια απ’ τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Απ’ την άλλη, ο Αχαρναϊκός τα πηγαίνει περίφημα, έχει τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές, προέρχεται απ’ το εντός έδρας 3-1 επί της Καλλιθέας.

Προγνωστικό: Διπλό

Πανθρακικός – Ελευσίνα (18/12, 15:00): Θετικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί το εκτός έδρας 1-1 του Πανθρακικού κόντρα στην Καλλονή, σήμερα είναι υποχρεωμένος να ψάξει τη νίκη κόντρα στην ουραγό Ελευσίνα. Λογική εντός έδρας ήττα 1-3 για την Ελευσίνα κόντρα στον Άρη, έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα, δέχεται γκολ με το… τσουβάλι.

Προγνωστικό: Over 2,5

Άρης – Τρίκαλα (18/12, 15:00): Έρχεται το πρώτο παιχνίδι αυξημένων απαιτήσεων για τον Άρη, που είναι σε καλό μομέντουμ, ερχόμενος από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα με επιμέρους σκορ 9-1. Απ’ την άλλη, τα Τρίκαλα πήραν δύο σερί νίκες επί Αχαρναϊκού (0-1) και ΟΦΗ (1-0), αλλά ηττήθηκαν 1-0 εκτός έδρας απ’ τη Λαμία, είναι στο -4 απ’ τον Άρη, αλλά δε θα πουν «όχι» στην ισοπαλία στο Χαριλάου. Λογική επιλογή ο άσσος, καθότι ο Άρης είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και βρίσκεται και σε καλή κατάσταση.

Προγνωστικό: Άσσος

Σπάρτη – Καλλονή (18/12, 15:00): Αναπάντεχη εκτός έδρας ήττα 2-1 υπέστη η Σπάρτη απ’ τον Κισσαμικό την περασμένη εβδομάδα, έμεινε στους 9 πόντους και έπεσε στην 7η θέση. Απ’ την άλλη, η Καλλονή είναι απογοητευτική, δεν έχει νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, πήρε μόλις δύο ισοπαλίες. Παρελθόν ο Βαζάκας απ’ τους νησιώτες, που δύσκολα θα πάρουν αποτελέσματα μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και αναμένεται να ενισχυθούν μεταγραφικά.

Προγνωστικό: Άσσος