Μετά τις τέσσερις αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής που διεξήχθησαν το Σάββατο ακολουθούν τέσσερα ακόμη παιχνίδια με αυτό της Σέφιλντ Γουένσντεϊ κόντρα στην Μπέρνλι να “κλέβει” την παράσταση.

ΝΤΕΡΜΠΙ – ΠΡΕΣΤΟΝ (02/02/16, 21:45): Αγνώριστη δείχνει να είναι η Ντέρμπι με την έναρξη του 2016. Τα «κριάρια» υποχρεώθηκαν στην βαριά ήττα με 4-1 από την Μπέρνλι, εκτός έδρας και συμπλήρωσαν πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Απομακρύνθηκαν έξι βαθμούς από την δεύτερη θέση. Από την άλλη η Πρέστον μετά από τέσσερα παιχνίδια αήττητη (3-1-0) γνώρισε την ήττα 1-3 στην έδρα της από την Μπρέντφορντ. Μετράει τέσσερα συνεχόμενα goal/goal. Πρέπει να αντιδράσει κάποια στιγμή η Ντέρμπι και το παιχνίδι με την Πρέστον μοιάζει το ιδανικότερα για επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Προγνωστικό: 1 (1,70 @ Stoiximan)

ΙΠΣΟΥΪΤΣ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ (02/02/16, 21:45): Επιστροφή στις ήττες για την Ίπσουιτς η οποία ηττήθηκε 3-0 από την Μπέρμπιγχαμ, εκτός έδρας, έπειτα από πέντε αγωνιστικές αήττητη (3-2-0). Η διαφορά της από τα πλέι οφ βρίσκεται στους δύο βαθμούς. Η Ρέντινγκ από την άλλη πλευρά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, παραμένοντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-1). Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι σερ καλή κατάσταση, οπότε η ισοπαλία μοιάζει το πιθανότερο αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Χ (3,42 @ Goalbet)

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ – ΜΠΕΡΝΛΙ (02/02, 21:45): Ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Ρέντινγκ ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, επεκτείνοντας το αήττητο της στις τέσσερις αγωνιστικές μετά από τρεις σερί νίκες. Η διαφορά της από την έκτη παρέμεινε στον πόντο. Από την άλλη πλευρά η Μπέρνλι συνεχίζει να είναι σε φοβερή κατάσταση, καθώς μετά τις επικρατήσεις επί των Ντονς (0-5) και Μπρέντφορντ (1-3), επικράτησε της Ντέρμπι με το επιβλητικό 4-1, εντός έδρας και επέκτεινε με την σειρά της το αήττητο στις πέντε αγωνιστικές (4-1-0). Σε εξαιρετική κατάσταση αμφότερες, μπορεί να επιβεβαιωθεί το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1,95 @ Betshop)

ΓΟΥΛΒΣ – ΜΠΟΛΤΟΝ (02/02/16, 21:45): Νέα απώλεια βαθμών για την Γουλβς, η οποία υποχρεώθηκε σε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την ΚΠΡ. Έτσι είδε την διαφορά από την έκτη θέση να αυξάνεται στους εννιά βαθμούς. Από την άλλη μεριά η Μπόλτον έβγαλε αντίδραση επικρατώντας της Μίλτον Κέινς Ντονς με 3-1, εντός έδρας, παίρνοντας παράλληλα σημαντική ανάσα ενόψει της συνέχειας, έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες. Σε καλή κατάσταση η Μπόλτον έχει τύχη να πάρει κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Προγνωστικό: X2 (1,95 @ Magicbet)