Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 16η αγωνιστική στην Α’ Ιταλίας.

Κάλιαρι – Νάπολι (11/12, 13:30): Αήττητη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι παρέμεινε η Κάλιαρι, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Εξαιρετικά δύσκολο το σημερινό της έργο κόντρα στη Νάπολι. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους παραμένουν αήττητοι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Interwetten)

Αταλάντα – Ουντινέζε (11/12, 16:00): Μετά από εννέα παιχνίδια με απολογισμό οκτώ νίκες και μια ισοπαλία, η Αταλάντα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γιουβέντους, όπου και γνώρισε την ήττα. Από την άλλη πλευρά, η Ουντινέζε κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές και απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Αναμένεται επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Αταλάντα.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Interwetten)

Μπολόνια – Έμπολι (11/12, 16:00): Σε κακή αγωνιστική κατάσταση οι δυο ομάδες, οι οποίες “ψάχνονται” για ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την δεύτερη διαδοχική της ήττα και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια προέρχεται η Μπολόνια, ενώ από την άλλη πλευρά η Έμπολι μετράει τρεις διαδοχικές ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια της. Δεν αναμένουμε σκορ και από τις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Interwetten)

Παλέρμο – Κιέβο (11/12, 16:00): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Παλέρμο, η οποία παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη, μετρώντας οκτώ διαδοχικές ήττες. Την ευκαίρια να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια έχει σήμερα η Κιέβο, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα, μετά και το τελευταίο της τρίποντο. Θα πάμε με το χαμηλό σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Τορίνο – Γιουβέντους (11/12, 16:00): Το πιο δυνατό παιχνίδι διεξάγεται στον ιταλικό Βορρά, με το ντέρμπι της πόλης του Τορίνου. Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια και απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη και πάλι η Τορίνο, η οποία ποντάρει στο εντός έδρας αήττητο της (6-2-0). Μετά την απρόσμενη ήττα με την Τζένοα (3-1), η Γιουβέντους επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και σήμερα θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτά, ανοίγοντας παράλληλα την απόσταση από τους διώκτες της. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Ίντερ – Τζένοα (11/12, 21:45): Την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια, όπου και μετρούσε δυο νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη και πάλι η Ίντερ, που δεν “μπήκε” ποτέ στο παιχνίδι με τη Νάπολι (3-0). Από την πλευρά της, η Τζένοα μπορεί να είναι αήττητη εδώ και δυο παιχνίδια, ωστόσο δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της, καθώς “έμεινε” στο μηδέν, στην έδρα της Κιέβο. Επιλογή μας η νίκη της Ίντερ, με τον παράγοντα έδρα να παίζει ρόλο.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Interwetten)