cofidis_cup

Με τις αναμετρήσεις Γκενκ – Σταντάρ Λιέγης και Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη ολοκληρώνεται η ημιτελική φάση του Βελγικού Κυπέλλου. Η Σταντάρ Λιέγης έχει σαφές προβάδισμα μετά τη νίκη με 2-0 στην έδρα της, ενώ Μπριζ και Γάνδη άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 2-1 υπέρ της Γάνδης στο πρώτο παιχνίδι.

ΓΚΕΝΚ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ (02/02, 21:45): Αρκετά ασταθής παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα η Γκενκ, γεγονός που την έχει μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά την συμμετοχή της στα πλέι οφ. Η Σταντάρ από την πλευρά της βρίσκεται σε λήρη αγωνιστική άνοδο μετρώντας οκτώ νίκες στα δέκα τελευταία και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ! Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι καθώς η Γκενκ είναι αναγκασμένη να βγει στην επίθεση ώστε να ανατρέψει εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα. Αρκετά πιθανό το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Stoiximan)

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΓΑΝΔΗ (03/02, 21:45): Από δυο σερί νίκες που επιβεβαιώνουν την αγωνιστική άνοδο της ομάδας προέρχεται η Μπριζ, που έφτασε στο -3 από την κορυφή και τη Γάνδη. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους μετρούν 12 νίκες στα 14 τελευταία και βρίσκονται σε φουλ φόρμα από την αρχή της σεζόν. Θέλουν την πρόκριση και την κατάκτηση του Κυπέλλου ώστε να παραμείνουν στο «κόλπο» του νταμπλ μιας και είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της χώρας αυτή τη στιγμή. Θα ανοιχτεί για να διεκδικήσει την πρόκριση η Μπριζ, ικανή για να «χτυπήσει» ανά πάσα ώρα και στιγμή η Γάνδη.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Goalbet)