Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Σέντρα σήμερα στην 5η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Απόλλων Σμύρνης – Αγροτικός Αστέρας (10/12, 15:00): Απ’ τα πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής αυτό ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Αγροτικό Αστέρα, δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Προέρχονται αμφότερες από γκέλες, εμείς θα δώσουμε το προβάδισμα στον Απόλλωνα λόγω έδρας.

Προγνωστικό: Άσσος

Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας (10/12, 15:00): Επέστρεψε στις ήττες ο Αιγινιακός την περασμένη εβδομάδα με το εκτός έδρας 3-2 κόντρα στη Σπάρτη, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 1-2 στο 55’. Απ’ την άλλη, η Αναγέννηση Καρδίτσας κράτησε στο εντός έδρας 0-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και πήρε ακόμη ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Λογική επιλογή το Under 1,5.

Προγνωστικό: Under 1,5

Πανσερραϊκός – Παναιγιάλειος (10/12, 15:00): Ένα μεγάλο «διπλό» έβγαλε ο Πανσερραϊκός την περασμένη αγωνιστική με το 0-1 επί της Καλλιθέας. Στους 7 πόντους οι Σερραίοι, τα πηγαίνουν αρκετά καλά, σήμερα υποδέχονται τον Παναιγιάλειο που έρχεται από νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα, αλλά εκτός έδρας είναι ανάξιος εμπιστοσύνης.

Προγνωστικό: Άσσος

Κισσαμικός – Σπάρτη (10/12, 15:00): Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον Κισσαμικό, που υπέστη τρίτη σερί ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 εκτός έδρας απ’ τον Πανθρακικό. Κοινός παρονομαστής όλων το γεγονός ότι δε σκόραρε. Στον αντίποδα, η Σπάρτη πήρε τρίτη νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης, με 3-2 εντός έδρας επί του Αιγινιακού. Επιλογή μας το διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό

Ελευσίνα – Άρης (10/12, 15:00): Η μοναδική ομάδα χωρίς πόντο είναι η Ελευσίνα στο φετινό πρωτάθλημα, μετράει 4/4 ήττες, έχοντας δεχτεί συνολικά 11 γκολ. Απ’ την άλλη, ο Άρης έκανε σπουδαία εμφάνιση εντός έδρας με την Καλλονή, έδειξε ότι αρχίζει να ρολάρει, σκόραρε πέντε φορές και δεν αναμένεται να συναντήσει σήμερα κάποιο πρόβλημα.

Προγνωστικό: Διπλό + Over 2,5