Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 16η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Λυών – Ρεν (11/12, 16:00): Φαβορί για την επικράτηση στο σημερινό ντέρμπι η Λυών, είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να πάρει το ματς για να πατήσει στην 4η θέση και να αφήσει πίσω της τη Ρεν. Διακόπηκε το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μετς την περασμένη εβδομάδα, προς το παρόν είναι άγνωστο τι θα συμβεί με την τύχη του αγώνα. Στον αντίποδα, η Ρεν έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-0 επί της Σεντ Ετιέν και έδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι ομάδα έδρας. Θα πάμε με το 2-3 Goal που έχει επιβεβαιωθεί αρκετές φορές φέτος για αμφότερες τις ομάδες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @Betshop)

Σεντ Ετιέν – Γκινγκάμπ (11/12, 18:00): Ακόμη μια απόδειξη ότι η Σεντ Ετιέν είναι του ύψους και του βάθους αποτέλεσε η εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στη Ρεν την περασμένη εβδομάδα. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 0-0 με τη Μαρσέιγ, όπου οι «στεφανουά» ήταν ξανά κακοί, σήμερα οφείλουν να πάρουν νίκη ειδάλλως θα μείνουν πολύ πίσω. Δύσκολα χάνει γενικά η Γκινγκάμπ, ωστόσο η έδρα της Σεντ Ετιέν είναι πολύ «σφιχτή» και θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν αυτό το ματς.

Προγνωστικό: Άσσος (2.00 @Betshop)

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις (11/12, 21:45): Απίθανο «στραπάτσο» για την Παρί την περασμένη εβδομάδα, που διασύρθηκε εκτός έδρας 3-0 απ’ τη Μονπελιέ. Σήμερα παίζει υπό πίεση κόντρα στη Νις, απ’ την οποία πλέον απέχει 4 πόντους, οφείλει να κερδίσει για να μειώσει στο -1. Στον αντίποδα, η Νις έρχεται απ’ το εμφατικό εντός έδρας 3-0 επί της Τουλούζ, έχει το χαρακτήρα να κάνει τη ζημιά στο Παρίσι. Δεν έχουν κανένα νόημα οι αποδόσεις γύρω στο 1,30 για την Παρί, θα πάμε με το Χ2.

Προγνωστικό: Χ2 (2.95 @Betshop)