Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 13η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Πλατανιάς – Πανιώνιος (03/12, 15:00): Επέστρεψε στις νίκες ο Πλατανιάς, έστω κι αν ήταν στο πλαίσιο του Κυπέλλου, με το εντός έδρας 1-0 επί της Σπάρτης. Σήμερα υποδέχεται τον πιο «φρέσκο» Πανιώνιο, που μεσοβδόμαδα δεν έπαιξε λόγω κακοκαιρίας εναντίον του Κισσαμικού, προέρχεται απ’ το εντός έδρας 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, μπορούν το διπλό.

Προγνωστικό: 2 DNB (1.80 @Betshop)

Βέροια – Παναιτωλικός (03/12, 17:15): Μεγάλο το πρόβλημα στη Βέροια, που δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε κόντρα στον Αιγινιακό για το Κύπελλο, ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση παίκτες και προπονητής, σήμερα παίζουν με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στον σαφώς πιο ποιοτικό Παναιτωλικό. Μπορεί να κάνει τη ζημιά εκτός έδρας η ομάδα του Αγρινίου, αρκεί να σταθεί καλά αμυντικά.

Προγνωστικό: 2 DNB (1.90 @Betshop)

Κέρκυρα – ΑΕΚ (03/12, 19:30): Έχει ανάγκη η ΑΕΚ μια καλή εμφάνιση, καθώς τελευταία δεν αποδίδει όπως αναμενόταν. Προέρχεται απ’ το εντός έδρας 3-0 επί του Πλατανιά, παιχνίδι όπου δεν έπεισε, ενώ μεσοβδόμαδα έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο, παίζοντας όμως με πολλές αλλαγές. Σε καλό μομέντουμ η Κέρκυρα, «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), προέρχεται απ’ το εκτός έδρας 0-0 με τον Ολυμπιακό.

Προγνωστικό: G/G (2.35 @Betshop)