Προγνωστικά Κόνφερενς: Με έξι παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Όλντερσοτ – Μπόρχαμ (03/12, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια η Όλντερσορ, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Θέλει να επανέλθει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα και να βρεθεί πιο κοντά στις πρώτες θέσεις. Την πρώτη της ήττα, μετά από δυο σερί νίκες, υπέστη και πάλι η Μπόρχαμ, η οποία επίσης θέλει να επιστρέψεις στα θετικά αποτελέσματα και να μειώσει την διαφορά της από την πρώτη πεντάδα. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Μπρόμλεϊ – Μέιντστοουν Γιουν. (03/12, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια και απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Μπρόμλεϊ, η οποία κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί όσο πιο ψηλά μπορεί. Αντιθέτως, η Μέιντστοουν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: 2-3 Goal

Ντόβερ – Ντάγκεναμ & Ρεντ (03/12, 17:00): Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία και προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά της, η Ντάγκεναμ & Ρεντ προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες, αμφότερες εντός έδρας, που την έχουν φέρει εκτός πεντάδος. Αυτό είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί η γηπεδούχος Ντόβερ για να πάρει τη νίκη σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Interwetten)

Γκάισλι – Τσέστερ (03/12, 17:00): Αήττητη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι κατάφερε να παραμείνει η Γκάισλι, η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της, παίρνοντας την ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική. Από την άλλη πλευρά, η Τσέστερ παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, μετράει πλέον δυο διαδοχικές νίκες. Έχει το προβάδισμα για να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι αυτό, ωστόσο επιλογή μας είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal

Νορθ Φέριμπι Γιουν. – Γκέιτσχεντ (03/12, 17:00): Εκεί όπου άρχισε να “ανεβαίνει” σιγά σιγά, η Νορθ Φέριμπι επέστρεψε και πάλι στα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και με τη χειρότερη επίθεση. Παρότι αήττητη για εννέα διαδοχικά παιχνίδια, η Γκέιτσχεντ δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Στο σημερινό παιχνίδι είναι το φαβορί και εμείς επιλέγουμε το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (1.55 @ Interwetten)

Τρανμίρ – Γιορκ (03/12, 17:00): Από ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων προέρχεται η Τρανμίρ, όπου και μετράει εφτά νίκες και δυο ισοπαλίες. Το σερί αυτό την έχει φέρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -2 από τον κορυφή. Θέλει να μείνει εκεί και γι’ αυτό θα παίξει μόνο για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Αντιθέτως, η Γιορκ αγνοεί τους τρεις βαθμούς εδώ και 15 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό έξι ισοπαλίες και εννέα ήττες, παραμένοντας έτσι εντός ζώνης του υποβιβασμού. Παίρνει τη νίκη η Τρανμίρ, σε συνδυασμό μάλιστα με μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5