Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Φινάλε σήμερα στην 15η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ντεν Χάαγκ – Ουτρέχτη (04/12, 13:30): Λογική και αναμενόμενη εκτός έδρας ήττα υπέστη η Ντεν Χάαγκ κόντρα στην Αϊντχόφεν (3-1), δεύτερη σερί μετά το επίσης εκτός έδρας 2-1 απ’ την Γκρόνινγκεν. Υποδέχεται την ανεβασμένη Ουτρέχτη, που «τρέχει» αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (3-3-0), έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει σε τέτοιες έδρες.

Προγνωστικό: Διπλό (2.20 @Betshop)

Φέγενορντ – Σπάρτα Ρότερνταμ (04/12, 15:30): Νέα γκέλα για τη Φέγενορντ, που έμεινε στο εκτός έδρας 3-3 με την Ουτρέχτη, αποτέλεσμα μάλιστα για το οποίο θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη, αφού έχανε 3-1 μέχρι το 90’! Ισόβαθμη πλέον με τον Άγιαξ στην κορυφή της βαθμολογίας, σήμερα δεν έχει περιθώρια για οτιδήποτε διαφορετικό εκτός της νίκης. Θεωρούμε ότι θα την πάρει εύκολα και ίσως και με μεγάλο σκορ κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ, που πάντως συνηθίζει να σκοράρει.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 3,5 (2.60 @Betshop)

Βίλεμ – Τβέντε (04/12, 15:30): Σπουδαίας σημασίας νίκη πήρε η Βίλεμ την περασμένη εβδομάδα με το εκτός έδρας 0-1 επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, αποτέλεσμα που την «ξεκόλλησε» απ’ την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Υποδέχεται την Τβέντε με πολύ καλή ψυχολογία και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην αξιόλογη αντίπαλο της, που προέρχεται από εκτός έδρας ήττα 3-2 απ’ τη Ναϊμέγκεν.

Προγνωστικό: Άσσος (2.65 @Betshop)

Άγιαξ – Γκρόνινγκεν (04/12, 17:45): Δεν έχει σταματημό το «τρένο» του Άγιαξ, που πέρασε απ’ την έδρα της Χέρενφεν (0-1) την περασμένη εβδομάδα και «έπιασε» στην κορυφή τη Φέγενορντ. Εντός έδρας είναι φοβερός ο «Αίαντας» φέτος, προέρχεται από 9 σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, συνήθως σκοράρει πολύ απ’ το πρώτο μέρος. Δεν έχει την ποιότητα να απειλήσει η Γκρόνινγκεν, που πάντως προέρχεται από εμφατικό πέρασμα 0-4 απ’ την έδρα της Τσβόλε.

Προγνωστικό: 1/1 ημίχρονο/τελικό (1.70 @Betshop)