Επτά αναμετρήσεις περιέχει το μενού της 29ης αγωνιστικής στην Α’ Αγγλίας. Η πρωτοπόρος Μπέρτον δοκιμάζεται στην έδρα της Ρότσντέιλ, ενώ η δεύτερη Τζίλιγχαμ στην έδρα της Μπλάκπουλ.

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ (30/01, 17:00): Στο «λευκό» 0-0 με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπλάκπουλ, εντός έδρας. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τους «πορτοκαλί», οι οποίοι έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το αήττητο τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (1-2-0). Από την άλλη η Τζίλιγχαμ επικράτησε 2-1 της Πιτέρμπορο και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της κατάταξης.  Δέχεται και πετυχαίνει με περίσσια ευκολία γκολ στα τελευταία της παιχνίδια η φιλοξενούμενος.

Προγνωστικό: G/G (1,80 @ Stoiximan)

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ (30/01, 17:00): Την ήττα με 1-0 από την Μπάρνσλεϊ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπράντφορντ, εντός έδρας, μένοντας για δεύτερη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη. Από την άλλη πλευρά η Φλίτγουντ Τάουν έμεινε στο 0-0 στην έδρα της με την Ντονκάστερ, αλλά παράλληλα κράτησε το αήττητο των τριών αγωνιστικών αήττητη με μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Πολύ σφικτή η Μπράντφορντ στην έδρα της, το ίδιο και η Φλίτγουντ εκτός. Λογική επιλογή το Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5 ( 1,62 @ Goalbet)

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ (30/01, 17:00): Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Κόβεντρι στα τελευταία της παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Σάουθεντ με 3-0, εκτός έδρας, συμπληρώνοντας έτσι τρεις αγώνες που αγνοεί το «τρίποντο». Από την άλλη η Σκάνθορπ έτυχε πάνω σε ιδανικό αντίπαλο για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Επικράτησε 3-0 της Κόλτσεστερ, εντός έδρας και αύξησε τη διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις στους επτά βαθμούς. Αντίθετη η πορεία των δύο ομάδων στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: 2 (4,20 @ Betshop)

ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΚΡΟΥ (30/01, 17:00): Σε φόρμα δείχνει να βρίσκεται τον μήνα Ιανουάριο η Μίλγουολ, η οποία πέρασε νικηφόρα μέσα από την έδρα της Τσέστερφιλντ με 1-2, τριπλασιάζοντας έτσι τις νίκες της. Από την άλλη η Κρου πήρε τον βαθμό στην έδρα της Μπέρι, ωστόσο παραμένει χωρίς νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με την διαφορά από την παραμονή στους επτά βαθμούς. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, αρκεί να το επιβεβαιώσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Προγνωστικό: 1 (1,35 @ Magicbet)

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΜΠΕΡΤΟΝ (30/01, 17:00): Την πολύ βαριά ήττα από την Μπάρνσλεϊ υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Ρότσντεϊλ με 6-1 εκτός έδρας. Συμπλήρωσε έτσι δύο ήττες στα τελευταία δύο. Βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η Μπέρτον πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα της Πιτέρμπορο με 1-0, εκτός έδρας. Οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος  με 57 βαθμούς. Στα τελευταία πέντε τρέχει σερί 4-1-0. Επικίνδυνη έξοδος για την πρωτοπόρο, με το εκατέρωθεν σκοράρισμα να μοιάζει μια ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1,80 @ Interwetten)

ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ (30/01, 17:00): Ισόπαλη 1-1 έμεινε την περασμένη αγωνιστική η Σουίντον, στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Παρέμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική αήττητη με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Αξιοσημείωτο ότι μετράει δέκα σερί goal/goal και Over 2,5 στα πρόσφατα φετινά παιχνίδια στην έδρα της. Από την άλλη η Μπάρνσλεϊ σημείωσε την πέμπτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Μπράντφορντ με 0-1, εκτός έδρας. Σε τρομερή κατάσταση η φιλοξενούμενοι, μπορούν να συνεχίσουν αήττητοι.

Προγνωστικό: 2 (2,40 @ Expekt)

ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ (30/01, 17:00): Δεν μπόρεσε να επιβάλει την ανωτερότητα της και το… πλήρωσε την προηγούμενη αγωνιστική μένοντας στο 1-1 με την Κρου, εκτός έδρας. Παρόλα αυτά επέκτεινε στις επτά αγωνιστικές με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Έχει εδραιωθεί στις θέσεις των πλέι οφ και πολύ δύσκολα θα βγει από αυτές. Από την άλλη η Πορτ Βέιλ πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα της Ντονκάστερ με 1-2. Απέχει τρεις βαθμούς από την είσοδο στα πλέιφ οφ. Έχει τύχες να φύγει με αποτέλεσμα η Πορτ Βέιλ.

Προγνωστικό: Χ2 (2,20 @ Stoiximan)