Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 17η αγωνιστική του αυστριακού πρωταθλήματος, με το παιχνίδι Αούστρια – Σάλτσμπουργκ, να κλέβει την παράσταση.

Αούστρια Βιέννης – Σάλτσμπουργκ, (30/11, 21:30): Πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση επί της Βακ Πέλετς της οποίας επικράτησε με 0-3. Δεύτερη σερί νίκη, αλλά και έκτη στα επτά τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Στην 3η θέση θέλει να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή. Κατώτερη των περιστάσεων η Σάλτσμπουργκ ηττήθηκε με 0-1 από την Αντμίρα. Συμπλήρωσε δυο παιχνίδια χωρίς νίκη, ενώ σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν.

Προγνωστικό: G/G (1,57 @ Goalbet)

Στουρμ Γκρατς – Αντμίρα, (30/11, 21:30): Τεράστια νίκη για τη Στουρμ Γκρατς που επικράτησε με 1-2 της Ραπίντ, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών (δυο ήττες, δυο ισοπαλίες). Δέχθηκε γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με το g/g να σημειώνεται στα τέσσερα εξ αυτών. Συνέχεια στις επιτυχίες για την Αντμίρα που επικράτησε με 0-1 της Σάλτσμπουργκ. Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μετά από πέντε αναμετρήσεις.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,65 @ Goalbet)

Μάτερσμπουργκ – Ραπίντ Βιέννης, (30/11, 21:30): Στην ανωτερότητα της Άλταχ υποτάχθηκε η Μάτερσμπουργκ που ηττήθηκε με 1-2 το Σάββατο. Μετράει μια νίκη στα 13 τελευταία παιχνίδια της, ενώ σε κανένα φέτος δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Ραπίντ, που ηττήθηκε με 1-2 και από τη Στουρμ Γκρατς. Τέταρτη σερί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Επιρρεπής στο λάθος η άμυνα της, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε ένα παιχνίδι από τα 13 πιο πρόσφατα.

Προγνωστικό: 2 (1,74 @ Goalbet)

Σεντ Πόλτεν – Βακ Πέλετς, (30/11, 21:30): Τα πάνω της έχει πάρει η Σεντ Πόλτεν που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ριντ (1-2). Συμπλήρωσε τρία παιχνίδια αήττητη (δυο νίκες, μια ισοπαλία), ενώ το g/g σημειώθηκε στα 12 από τα 13 πιο πρόσφατα. Στην ανωτερότητα της Αούστρια υποτάχθηκε η Βακ Πέλετς που γνώρισε την ήττα με 0-3. Δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα, υποχώρησε στην 7η θέση.

Προγνωστικό: G/G (1,80 @ Goalbet)