Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Παλέρμο – Λάτσιο (27/11, 13:30): Αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ παιχνίδια η Παλέρμο, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις ένα βαθμό σε αυτό το σερί της, έχοντας γνωρίσει την ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Αντιθέτως, η Λάτσιο παραμένει αήττητη εδώ και οκτώ παιχνίδια, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Είναι το φαβορί για ακόμη μια νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2 (1.65 @ Interwetten)

Μπολόνια – Αταλάντα (27/11, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από εφτά παιχνίδια και με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, κατάφερε να πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική η Μπολόνια, η οποία δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στην Αταλάντα. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Αταλάντα, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και οκτώ παιχνίδια, όπου και μετράει εφτά νίκες και μια ισοπαλία. Προέρχεται από τη νίκη 2-1 επί της Ρόμα, που ήταν και η πέμπτη διαδοχική της. Ακόμη ένα παιχνίδι που επιλέγουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Interwetten)

Κάλιαρι – Ουντινέζε (27/11, 16:00): Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Κάλιαρι, έχοντας φτάσει τις τέσσερις στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας επίσης και μια νίκη. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ούσα καλύτερη εντός έδρας, όπου και επικράτησε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η Ουντινέζε προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές και απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Θέλει επιστροφή στις νίκες για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Στο παιχνίδι αυτό θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Interwetten)

Κροτόνε – Σαμπντόρια (27/11, 16:00): Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Κροτόνε, η οποία δεν κατάφερε να πάρει ούτε να βρει δίχτυα. Παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις πέντε βαθμούς και δεν δείχνει ικανή να κάνει τη ζημιά στο σημερινό παιχνίδι. Αήττητη παραμένει από την πλευρά της η Σαμπντόρια, εδώ και τρία παιχνίδια, όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Είναι σε καλύτερη θέση από την αντίπαλό της, οπότε και την επιλέγουμε για τη νίκη στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 2 (2.20 @ Interwetten)

Τζένοα – Γιουβέντους (27/11, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Τζένοα, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από ένα νικηφόρο τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα και θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια, ούσα και το φαβορί της αναμέτρησης. Αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.95 @ Interwetten)

Ρόμα – Πεσκάρα (27/11, 21:45): Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, μετά και την απρόσμενη ήττα 2-1 στην έδρα της Αταλάντα, έχει στο σημερινό παιχνίδι η Ρόμα, η οποία έχει επικρατήσει και στα έξι φετινά εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Δεν αναμένεται να δυσκολευτεί κόντρα στην Πεσκάρα, η οποία παραμένει χωρίς νίκη εδώ και έντεκα παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί στα πέντε τελευταία, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα δεν έχει σκοράρει.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2.15 @ Interwetten)