Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίας να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Μπρόμλεϊ – Γιορκ (26/11, 17:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών προέρχεται η Μπρόμλεϊ, η οποία μετά από δυο διαδοχικές νίκες αρκέστηκε δυο σερί ισοπαλίες. Αντιθέτως, η Γιορκ εξακολουθεί να αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και 15 παιχνίδια, όπου και μετράει έξι ισοπαλίες και εννέα ήττες. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Interwetten)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Μπάροου (26/11, 17:00): Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Ντάγκεναμ & Ρεντ, μετά και την εντός έδρας βαριά ήττα από την Γκέιτσχεντ (0-5), η οποία κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και στα δυο αυτά παιχνίδια. Από την πλευρά της, η Μπάροου εξακολουθεί να παραμένει αήττητη εδώ και 16 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό εννέα νίκες και εφτά ισοπαλίες. Δεν χάνει ούτε σήμερα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.70 @ Interwetten)

Ίστλι – Τσέστερ (26/11, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές και απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Ίστλι, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στο σημερινό παιχνίδι. Αντιθέτως, η Τσέστερ εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι παιχνίδια, όπου και μετράει πέντε ισοπαλίες και μια ήττα. Επιλογή μας στο παιχνίδια αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Interwetten)

Γκάισλι – Μπόρχαμ (26/11, 17:00): Να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Γκάισλι, με σκοπό να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενη από δυο σερί ήττες, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο γκολ. Σε πλήρη αντίθεση με την αντίπαλό της, η Μπόρχαμ έχει πανηγυρίσει τη νίκη και στα δυο τελευταία παιχνίδια, διατηρώντας παράλληλα το μηδέν στην άμυνα. Είναι το φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 2 (2.20 @ Interwetten)

Λίνκολν – Μέιντστοουν Γιουν. (26/11, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και εννέα παιχνίδια η Λίνκολν, η οποία μετράει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, ούσα και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Κόντρα στην Μέιντστοουν, έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της, εκμεταλλευόμενη και την κακή αγωνιστική κατάσταση της αντιπάλου της, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες. Ωστόσο, επιλογή μας είναι το μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.50 @ Interwetten)

Μάκλσφιλντ – Ντόβερ (26/11, 17:00): Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Γκέιτσχεντ (1-1), η Μάκλσφιλντ, παραμένοντας έτσι αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι, μετά και τη νικη επί της Όλντερσοτ (1-2). Από την πλευρά της, η Ντόβερ προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί τριών διαδοχικών αγώνων, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Και σε αυτή την αναμέτρηση αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Σόλιχουλ Μορς – Νορθ Φέριμπι Γιουν. (26/11, 17:00): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Σόλιχουλ Μορς, η οποία προέρχεται από ένα σερί τριών ηττών στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως, η Νορθ Φέριμπι κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από δέκα παιχνίδια, όπου και μετρούσε κατά σειρά οκτώ ήττες και δυο ισοπαλίες, φεύγοντας έτσι από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν σκοράρουν πολύ οι δυο αυτές ομάδες, οπότε και περιμένουμε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Interwetten)

Σάουθπορτ – Μπρέιντρι Τάουν (26/11, 17:00): Την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Σάουθπορτ, η οποία μετά από τρεις σερί νίκες, μετράει μόλις ένα βαθμό στα δυο τελευταία παιχνίδια της, ούσα και τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα κυνηγήσει και η Μπρέιντρι Τάουν η οποία παραμένει οριακά εντός ζώνης του υποβιβασμού, θέλοντας να βγει εκτός αυτής, όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Και σε αυτό το παιχνίδι θα επιλέξουμε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Interwetten)

Σάτον Γιουν. – Όλντερσοτ (26/11, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Σάτον, η οποία μετά από τέσσερις ισοπαλίες, υποχρεώθηκε σε δυο διαδοχικές ήττες. Ευελπιστεί να δώσει ένα άμεσο τέλος στις κακές εμφανίσεις. Κάτι ανάλογο θέλει και η Όλντερσοτ, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας χάσει επαφή με τις πρώτες θέσεις. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο, καθώς αμφότερες έχουν κοινό στόχο.

Προγνωστικό: G/G ( 1.80@ Interwetten)

Τρανμίρ – Τορκί (26/11, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Τραμίρ, η οποία έχει απολογισμό πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Στο σημερινό παιχνίδι θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της και να παραμείνει εντός πλέι οφ. Την πρώτη της νίκη μετά από έξι παιχνίδια, μετρώντας δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, κατάφερε να πανηγυρίσει η Τορκί, ωστόσο κόντρα στην Τρανμίρ δεν έχει και πολλές ελπίδες νίκης.

Προγνωστικό: 1 (1.40 @ Interwetten)

Γουόκινγκ – Γκέιτσχεντ (26/11, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια και απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, υπέστη και πάλι η Γουόκινγκ, η οποία είναι οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Από την πλευρά της, η Γκέιτσχεντ παραμένει αήττητη εδώ και εννέα αγωνιστικές, μετρώντας τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Αναμένεται να φύγει με το διπλό από την έδρα της Γουόκινγκ.

Προγνωστικό: 2 (2.15 @ Interwetten)

Ρέξαμ – Φόρεστ Γκριν (26/11, 17:00): Σε αγωνιστική πτώση εξακολουθεί να είναι η Ρέξαμ, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια, όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Φόρεστ Γκριν. Δυο συνεχή αρνητικά αποτελέσματα είναι αρκετά για την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, η οποία μετά από μια ισοπαλία και μια ήττα, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: 2 (1.90 @ Interwetten)