Προγνωστικά Βελγίου: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Μπέβερεν – Σαρλερουά (26/11, 19:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και δυο παιχνίδια η Μπέβερεν, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Ωστόσο, παραμένει αήττητη στα εφτά τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Από την πλευρά της, η Σαρλερουά κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από δυο παιχνίδια, όπου και είχε πανηγυρίσει μόλις ένα βαθμό. Σε καλύτερη θέση από την αντίπαλό της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Λόκερεν – Σιντ-Τρούιντεν (26/11, 21:00): Με μόνο στόχο να πανηγυρίσουν τη νίκη αναμένεται να παραταχθούν οι δυο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση. Η Λόκερεν αγνοεί το τρίποντο εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και έχει απολογισμό δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ενώ αντιθέτως η Σιντ-Τρούιντεν δεν έχει κερδίσει στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της, όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε το N/G.

Προγνωστικό: N/G (2.00 @ Interwetten)

Έουπεν – Βέστερλο (26/11, 21:30): Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων για την Έουπεν, όπου και μέτρουσε δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή αγωνιστική κατάσταση της αντίπαλου της και να επιστρέψει στις νίκες. Η Βέστερλο αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Παραμένει έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Interwetten)