Προγνωστικά Τουρκίας: Συνεχίζεται κανονικά η δράση στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, όπου διεξάγονται σήμερα δυο αναμετρήσεις για την 12η αγωνιστική.

Γκεντσλερμπιρλίγκι – Τραμπζονσπόρ, (27/11, 15:00): Την κακή κατάσταση της Καϊσέρισπορ εκμεταλλεύτηκε η Γκεντσλέρ, που επικράτησε με 0-2 της αντιπάλου της, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αναμετρήσεων (τρεις ήττες, δυο ισοπαλίες). Under 2,5 τα εννέα από τα 11 από τα φετινά της παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Ακόμη μια κακή εμφάνιση για την Τραμπζονσπόρ που ηττήθηκε με 0-1 από την Αντάλιασπορ. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα, στο +1 η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,73 @ Goalbet)

Ρίζεσπορ – Φενερμπαχτσέ, (27/11, 18:00): Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από την Μπασακσεχίρ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Μετράει μια νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, g/g οι πέντε πιο πρόσφατες. Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για τη Φενερμπαχτσέ που επικράτησε με 2-0 της Γαλατασαράι στο ντέρμπι της Πόλης. Τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, παραμένει αήττητη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,80 @ Goalbet)