Προγνωστικά Πολωνία: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 17η αγωνιστική της Εκστακλάσα, με τη Γιαγκελόνια να δοκιμάζεται στην έδρα της Ρουχ Χόρζοφ.

Κορόνα Κιέλτσε – Πογκόν, (26/11, 16:30): Συνέχεια στις επιτυχίες για την Κορόνα που επικράτησε με 2-1 της Ζαγκλέμπιε. Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, over 2,5 τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Επίδειξη δύναμης επί της Βίσλα έκανε η Πογκόν που επικράτησε με 6-2 της αντιπάλου της. Παρέμεινε για έβδομο σερί παιχνίδι αήττητη στο πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: G/G (1,75 @ Goalbet)

Ρουχ Χορχόφ – Γιαγκελόνια, (26/11, 19:00): Επιτέλους νίκη για τη Ρουχ Χορζόφ που διέλυσε με 0-4 την Γκόρνικ Λέτζνα και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί δυο σερί ηττών. Σκοράρει αλλά και δέχεται εύκολα γκολ, over 2,5 τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών έβαλε η Γιαγκελόνια που ηττήθηκε με 1-4 από τη Λέγκια. Υποχώρησε στη 2η θέση, over 2,5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2 (1,96 @ Goalbet)

Βίσλα Κρακοβίας – Άρκα Γκντίνια, (26/11, 21:30): Απότομη προσγείωση για τη Βίσλα που διασύρθηκε με 6-2 από την Πογκόν. Έβαλε έτσι τέλος στο αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα (τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες), παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, διαθέτοντας μια από τις χειρότερες άμυνες. Βαριά ήττα με 1-3 από τη Νιετσιέτζα γνώρισε η Άρκα. Ακόμη μια κακή εμφάνιση, συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (τέσσερις ισοπαλίες, τρεις ήττες).

Προγνωστικό: 1 (2,11 @ Goalbet)