Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Γκενκ – Έουπεν (19/11, 19:00): Αγνοεί την ήττα εδώ και δυο παιχνίδια η Γκενκ, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια στο σημερινό παιχνίδι. Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται και η Έουπεν, η οποία έχει απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Στο σημερινό παιχνίδι επιλέγουμε το αμφίσκορο, το οποίο και βγαίνει στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Interwetten)

Οστάνδη – Βέστερλο (19/11, 21:00): Από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων προέρχεται η Οστάνδη, η οποία μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και έχει μεγάλη ευκαιρία να δώσει συνέχεια. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας παραμένει η Βέστερλο, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί στα τρία τελευταία από αυτά. Αναμένουμε νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με μεγάλο σκορ στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.40 @ Interwetten)

Μπέβερεν – Κορτράικ (19/11, 21:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια υπέστη και πάλι η Μπέβερεν, η οποία μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι τότε. Δύσκολο το έργο της κόντρα στην Κορτράικ, η οποία και παραμένει αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια, έχοντας επικρατήσει στα δυο πιο πρόσφατα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.44 @ Interwetten)

Μουσκρόν – Γάνδη (19/11, 21:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης βρίσκεται εδώ και πέντε παιχνίδι η Μουσκρόν, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Από την άλλη πλευρά, η Γάνδη δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά μακριά από την έδρα της, όπου και αγνοεί μέχρι στιγμής το “διπλό”. Ωστόσο, απόψε αναμένεται να δώσει ένα τέλος σε αυτό.

Προγνωστικό: 2 (1.65 @ Interwetten)