Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η 35η αγωνιστική της Serie A Βραζιλίας, με τη Φλαμένγκο να δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Αμέρικα Μινέιρο.

Μποταφόγκο – Σαπεκοένσε, (16/10, 23:30): Σε εξαιρετική φόρμα παραμένει η Μποταφόγκο που κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό (0-0) από τη δυνατή Φλαμένγκο. Συμπλήρωσε έξι παιχνίδια αήττητη (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες), ενώ το n/g εμφανίστηκε στα 12 από τα 13 πιο πρόσφατα. Έστω και δύσκολα η Σαπεκοένσε επικράτησε με 1-0 της Φιγκεϊρένσε την προηγούμενη αγωνιστική. Συμπλήρωσε έτσι τέσσερα παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (δυο νίκες, δυο ισοπαλίες), ενώ το under 2,5 εμφανίστηκε στις έξι από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,73 @ Goalbet)

Κοριτίμπα – Σάντα Κρουζ, (17/10, 01:00): Τρεις πολύτιμους βαθμούς πήρε από την Ατλέτικο Μινέιρο η Κοριτίμπα, της οποίας επικράτησε με 1-0. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών (δυο ήττες, τρεις ισοπαλίες), βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ το under 2,5 σημειώθηκε στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Ένα βαθμό για να υποβιβαστεί και επίσημα χρειάζεται πλέον η Σάντα Κρουζ. Επικράτησε με 1-0 της Αμέρικα Μινέιρο την προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας έτσι τέλος στο αρνητικό σερί οκτώ παιχνδιών (επτά ήττες, μια ισοπαλία). Στην προτελευταία θέση, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα.

Προγνωστικό: 1 (1,54 @ Goalbet)

Φιγκεϊρένσε – Κορίνθιανς, (17/10, 01:45): Χωρίς φρένα συνεχίζεται ο κατήφορος της Φιγκεϊρένσε που ηττήθηκε με 1-0 από τη Σαπεκοένσε. Πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες ο απολογισμός της στα επτά τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, όπου το n/g εμφανίστηκε στα έξι από αυτά. Τραγική εμφάνιση και διασυρμός με 4-0 από τη Σάο Πάολο για την Κορίνθιανς. Έβαλε τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (δυο νίκες, δυο ισοπαλίες), ενώ με δεδομένο πως βρίσκεται μια ανάσα από την πρώτη εξάδα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Προγνωστικό: 2 (2,41 @ Goalbet)

Αμέρικα Μινέιρο – Φλαμένγκο, (17/10, 01:45): Κατώτερη των περιστάσεων στο ντέρμπι ουραγών της προηγούμενης αγωνιστικής, ηττήθηκε με 1-0 από τη Σάντα Κρουζ. Έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών, n/g τα εννέα τελευταία παιχνίδια της. Συνέχεια στις χαμηλές πτήσεις για τη Φλαμένγκο που θα πρέπει να αρχίσει να ξεχνάει το πρωτάθλημα. Αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Μποταφόγκο και συμπλήρωσε έτσι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (τρεις ισοπαλίες, μια ήττα). θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, με τη νίκη να είναι μονόδρομος.

Προγνωστικό: 2 (1,54 @ Goalbet)

Σπορτ Ρεσίφε – Κρουζέιρο, (17/10, 01:45): Επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με τη Σπορτ Ρεσίφε να επικρατεί με 0-3 της Γκρέμιο. Δεύτερη σερί νίκη, αλλά και τρίτη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, στο +5 η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Σε καλή φόρμα και η Κρουζέιρο που διέλυσε με 4-2 τη Φλουμινένσε, επιστρέφοντας έτσι άμεσα στις επιτυχίες. Μετράει μια ήττα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, under 2,5 οι έξι από αυτές.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,67 @ Goalbet)