Αγώνες ρεβάνς για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με τις ομάδες να ψάχνουν τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

Νοτς Κάουντι – Μπόρεχαμ, (15/11, 21:45): Την Μπόρεχαμ με στόχο να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις υποδέχεται η Νοτς Κάουντι. Σε κακό μομέντουμ οι γηπεδούχοι, αγνοούν τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους (δυο ισοπαλίες, δυο ήττες). Από την πλευρά της η Μπόρεχαμ ηττήθηκε το Σάββατο στο πρωτάθλημα με 1-0 από την Μπρόμλεϊ. Έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί δυο αναμετρήσεων, ενώ σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν.

Προγνωστικό: G/G (1,75 @ Goalbet)

Ροτσντέιλ – Μέιντστοουν (15/11, 21:45): Τον διασυρμό με 4-0 από την Μπράντφορντ γνώρισε η Ροτσντέιλ στο πρωτάθλημα που θέλει να διασκεδάσει σήμερα τις εντυπώσεις. Έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων (δυο νίκες, μια ισοπαλία), ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε ένα παιχνίδι από τα έξι πιο πρόσφατα. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μέιντστοουν που ηττήθηκε με 3-2 από τη Σάουθπορτ. Μετράει μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ σε κανένα από τα 12 πιο πρόσφατα δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,80 @ Goalbet)

Σόλιχαλ – Γέοβιλ, (15/11, 21:45): Δύσκολη αποστολή έχει η Σόλιχαλ κόντρα στη Γέοβιλ. Προέρχεται από την ήττα με 2-3 από την Ντόβερ Αθλέτικ στο πρωτάθλημα, ενώ σε γενικές γραμμές δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση. Μετράει μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ μόλις σε ένα από τα επτά πιο πρόσφατα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Από την πλευρά της η Γέοβιλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Στιβενέιτζ την προηγούμενη αγωνιστική. Αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της, μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: 2 (2,26  @ Goalbet)

Σουίντον – Ίστλιχ, (15/11, 21:45): Καλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 επί της Τσάρλτον για τη Σουίντον που έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία. Δεύτερη σερί νίκη, έχει κρατήσει το μηδέν σε ένα παιχνίδι από τα πέντε πιο πρόσφατα. Σε ρηχά νερά κινήθηκε ξανά η Ίστλιχ το Σάββατο που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με τη Γιόρκ. Δεύτερη σερί ισοπαλία, μετράει μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ το n/g σημειώθηκε στα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα.

Πρoγνωστικό: Under 2,5 (2,05  @ Goalbet)

Χάλιφαξ – Ντάγκεναμ, (15/11, 21:45): Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από δυο αναμετρήσεις για τη Χάλιφαξ, που επικράτησε με 2-0 της Κιντερμίνστερ στο πρωτάθλημα. Δυνατή στην έδρα της μετράει πέντε νίκες στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Με 0-5 από την Γκέιτσχεντ διασύρθηκε η Ντάγκεναμ. Δεν κατάφερε για δεύτερο σερί παιχνίδι να σκοράρει, ενώ μετράει μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 (2,76 @ Goalbet)