prognostika stoiximatos 06062023

Επιστροφή για τη στήλη του Bethome.gr, με νέα προγνωστικά στοίχημα! Όσο πιο βαθιά πηγαίνουμε στο καλοκαίρι, τόσο τα παιχνίδια που θα βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, θα είναι κατά κύριο λόγο από χώρες της Βόρειας Ευρώπης ή της Λατινικής Αμερικής. Κάτι που συμβαίνει και σήμερα, με τη στήλη να έχει ξεχωρίσει δυο αναμετρήσεις από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, τη Σουπερέταν.

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code ▶️ BASS150

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Έργκριτε – Λαντσκρόνα Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα προγνωστικά από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Έργκριτε και Λαντσκρόνα. Από ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων έρχεται η Έργκριτε, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το 0-1 επί της Γκάις. Προηγήθηκε νωρίς με αντεπίθεση, στην πορεία έγινε πιο παθητική, αντέχοντας στην πίεση. Τρίτη διαδοχική επικράτηση, μετά από εκείνες κόντρα σε Σούντσβαλ (1-0 εντός) και Γκέφλε (3-1 εντός). Από την πλευρά της, η Λαντσκρόνα έρχεται από το εντός 1-1 με την Τρέλεμποργκ, στο οποίο ήταν καλύτερη, αλλά έσωσε το βαθμό στο φινάλε. “Συγκατοικεί” με τη σημερινή της αντίπαλο, αγνοώντας το διπλό σε τέσσερις εξόδους (0-1-3). Σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, που έχουν την ευκαιρία τώρα για ακόμη ένα τρίποντο, επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.07 από τη bwin gr.

Σούντσβαλ – Γκάις Προγνωστικά

Πάμε και στη δεύτερη αναμέτρηση που έχουμε ξεχωρίσει. Από δυο σερί νίκες έρχεται η Σούντσβαλ κόντρα σε Σκέβντε (2-0 εντός) και Γκέφλε (1-3 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, ήταν με διαφορά ανώτερη και “καθάρισε” το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, δεχόμενη απλά τη μείωση στη συνέχεια. Στις πρώτες θέσεις της κατάταξης μέχρι τώρα, έχοντας 2/5 στα εντός της. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη εδώ και τρία παιχνίδια η Γκάις (0-1-2), ερχόμενη από το εντός 0-1 κόντρα στην Έργκριτε, στο οποίο βρέθηκε πίσω από νωρίς και παρά τις προσπάθειες της δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση.  Δεν σκόραρε για τρίτο σερί ματς, ενώ πήρε αποτέλεσμα στις 4/5 εξόδους της (2-2-1). Κάπως καλύτερα τα πράγματα για τους γηπεδούχους, θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα, επιλογή μας το σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code ▶️ BASS150

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα