ραγκατσης προγνωστικα 030623

Καλημέρα στους αναγνώστες του bethome με  προγνωστικα στοιχηματος και καλό τριήμερο στους βολεμένους.

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Στη Segunda αρχίζει η διαδικασία των play off  η οποία ολοκληρώνεται στις 17 Ιουνίου κι έχει ως έπαθλο ένα εισιτήριο για την Primera. Τα play off στη Segunda ξεκίνησαν τη σεζόν 2010/11. Η ομάδα που τερμάτισε στην 6η θέση είναι αυτή που μετρά τις περισσότερες ανόδους, συνολικά τέσσερις! Αλαβές και Λεβάντε συμμετέχουν για πρώτη φορά σε play off, το Έιμπαρ έπαιξε και πέρσι αλλά αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τη Χιρόνα, η Αλμπαθέτε έμεινε εκτός από τη Μαγιόρκα τη σεζόν 2018/19.

Έιμπαρ – Αλαβές Προγνωσιτικά

Πρόκειται για μίνι ντέρμπι Βάσκων. Το Έιμπαρ και η Βιτόρια, η πόλη στην οποία εδρεύει η Αλαβές, δεν απέχουν πάνω από 40 χλμ. Το Έιμπαρ ολοκλήρωσε άθλια τη regular season. Ναι μεν, νίκησε στην Ουέσκα την τελευταία αγωνιστική, ωστόσο, νωρίτερα μετρούσε εννέα ματς χωρίς νίκη εμφανίζοντας έντονο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η Αλαβές είχε την ευκαιρία ν’ ανέβει απευθείας αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τη Λας Πάλμας στα Κανάρια. Το αντίστοιχο ματς στη regular season έληξε 0-0. Δεν περιμένω από τις δύο ομάδες να πάρουν πολλά ρίσκα. Ειδικά η Αλαβές αναμένεται να παίξει σφιχτά και να ψάξει την κόντρα. Το Έιμπαρ συνηθίζει να γεμίζει πολλές μπάλες στην αντίπαλη περιοχή. Η επιλογή που μου αρέσει είναι το ”over 5,5 κόρνερ Έιμπαρ” που πληρώνει κοντά στο 2,10.

🎁 100 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code ▶️ BOOK-OF-100

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Αλμπαθέτε – Λεβάντε Προγνωστικά

Το ταμπελάκι ”no hay billetes” (δεν υπάρχουν εισιτήρια) είναι κρεμασμένο στα εκδοτήρια του ”Κάρλος Μπελμόντε” από τη Δευτέρα. Αν κάποιος από εσάς, που διαβάζετε το κείμενο, θέλει να βρεθεί στο γήπεδο, πρέπει να έχει μέσο τον Ινιέστα ο οποίος γεννήθηκε στο Αλμπαθέτε κι έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές την ομάδα της γενέτειράς του. Η Άλμπα ολοκλήρωσε θαυμάσια τη σεζόν. Στα επτά τελευταία, μέτρησε τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας την καλύτερη, με 58 γκολ, επίθεση στης κατηγορίας. Το Λεβάντε νίκησε 2-1 την Οβιέδο αλλά για μία ακόμη φορά δεν έπεισε με την εμφάνισή του. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όταν η Οβιέδο προηγήθηκε, το κοινό αποδοκίμαζε τον πρόεδρο της ομάδας. Το αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος, που έγινε στις 6 Νοεμβρίου, έληξε 2-3! Σε αντίθεση με το ντέρμπι των Βάσκων, σε αυτό το παιχνίδι, περιμένω φάσεις και γκολ. Θ’ ασχοληθώ με το ”1Χ και over 1,5” το οποίο το συναντάμε κοντά στο 2,10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

ΔΥΑΔΑ SEGUNDA

ΕΪΜΠΑΡ – ΑΛΑΒΕΣ OVER 5,5 ΚΟΡΝΕΡ ΕΪΜΠΑΡ

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΛΕΒΑΝΤΕ 1Χ ΚΑΙ OVER 1,5

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις