αντυπασ προγνωστικα στοιχηματοσ 010623

Καλημέρα και καλό μήνα φίλοι μου. Είναι πέρα για πέρα εκνευριστικό  αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με τα προγνωστικα στοιχημα της στήλης. Τρίτο στη σειρά παρολί που χάθηκε στο γκολ, για να μην ηρεμήσουμε ποτέ.

Με τρία ματς από την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας ασχολήθηκε η στήλη, πέρασαν τα δύο και χάθηκε το τρίτο στο γκολ. Συγκεκριμένα, έστω και με ανατροπή, η Ούτσικτενς κέρδισε την Έρεμπρο και πέρασε ο «άσος στο 1,93. Εύκολα ήρθε το goal/goal στο Μπράγκε – Έστερσουντ (απόδοση 1,65) και το Λαντσκρόνα – Τρέλεμποργκ ήρθε 1-1 και δεν εμφανίστηκε το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5.

🎁 ΔΩΡΟ* ΕΚΠΛΗΞΗ* _ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Κρίμα γιατί μιλάμε για ομάδες που σκοράρουν αρκετά και τα παιχνίδια τους, πολλές φορές έχουν αρκετά γκολ. Εκτός από το χθεσινό…

Και σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με το ίδιο πρωτάθλημα και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χαθεί και πάλι το παρολί στο γκολ…

Χέλσινμποργκ – Σκόβντε προγνωστικά

Βλέπεις τα αποτελέσματα των δύο ομάδων και σε πιάνει η ψυχή σου. Τραγωδία. Οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει να μαζέψουν πέντε βαθμούς στις πρώτες εννέα αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν ακόμα… καλύτερα, με μόλις δύο ποντάκια, στον ίδιο αριθμό αγώνων. Δεν έχουν σταυρώσει νίκη.

Είναι αυτονόητο ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και αν συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, δεν πρόκειται να πετύχουν τον στόχο της παραμονής.

Οι εταιρείες δίνουν φαβορί την Χέλσινμποργκ και έχει λογική, αλλά ομάδα που έχει κερδίσει ένα ματς σε εννέα παιχνίδια, δεν πηγαίνει εύκολα το χέρι μου για να την στηρίξω. Θα προτιμήσω το over 2,5 σε απόδοση 1,78.

Γκάις – Έργκριτε προγνωστικά

Στο δεύτερο βαθμολογικό σκαλοπάτι, μαζί με την Βαστέρας βρίσκεται η Γκάις που έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Σήμερα υποδέχεται την Έργκριτε και θέλει τη νίκη για να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς.

Μπορεί να τα καταφέρει, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Συμπλήρωσαν τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα και προέρχονται από δύο σερί εντός έδρας νίκες.

Για τον λόγο αυτό θα προτιμήσω το goal/goal σε απόδοση 1,72, αν και θα την ήθελα λίγο καλύτερη.

🎁 100 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code ▶️ BOOK-OF-100

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Γιόνσεπινγκ – Έστερ προγνωστικά

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά επτά goal/goal & over 2,5 μετρά η Γιόνσεπινγκ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προέρχονται από τέσσερα σερί ματς στα οποία σκόραραν και οι δύο ομάδες και σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ.

Ως εκ τούτου, είναι μονόδρομος να ποντάρουμε στο συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 και μάλιστα σε καλή απόδοση (2,07). Συν τοις άλλοις, μιλάμε για δύο ποιοτικές ομάδες – για τα δεδομένα της κατηγορίας – οι οποίες μπορούν εύκολα να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Προγνωστικά Στοιχήματος 01/06


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις

🎁 ΔΩΡΟ* ΕΚΠΛΗΞΗ* _ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα