προγνωστικα nba

ΜΑΙΑΜΙ ΧΙΤ – ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ (03:30)

Τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν πολύ για τους Heat, που προηγούνται μεν ακόμα στη σειρά των Τελικών της Ανατολής με 3-2, όμως δεν δείχνουν να έχουν πια την ίδια φρεσκάδα στο παιχνίδι τους, ούτε καταφέρνουν να βρίσκουν λύσεις από πολλούς παίκτες, όπως στα πρώτα ματς της σειράς. Η ομάδα του Erik Spoelstra δεν κατάφερε ποτέ να διεκδικήσει επί της ουσίας κάτι στο Game 5 στη Βοστώνη, βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και ηττήθηκε εύκολα από τους Celtics, με 110-97. Οι Heat υπέπεσαν σε 16 λάθη, ο Jimmy Butler έμεινε πολύ χαμηλά για τα δεδομένα του, και παρά τη βοήθεια που έδωσαν από τον πάγκο οι Robinson, Highsmith και Martin, το ματς είχε τελειώσει από πολύ νωρίς, την ώρα που οι Strus και Lowry ήταν ουσιαστικά εξαφανισμένοι στο παρκέ. Οι γηπεδούχοι έχουν θεωρητικά ακόμα το πάνω χέρι και τους αρκεί μια νίκη απόψε στην έδρα τους για να τελειώσουν τη σειρά και να βρεθούν στους Τελικούς του NBA, κάτι που προφανώς κανείς δεν περίμενε στο ξεκίνημα της postseason, όμως το μομέντουμ μοιάζει να έχει αλλάξει στρατόπεδο, και πλέον οι Heat έχουν να διαχειριστούν το άγχος, αφού αν δεν τα καταφέρουν απόψε, θα πρέπει να διεκδικήσουν την πρόκριση σε Game 7 μέσα στη Βοστώνη, και μιλάμε πάντα για μια σειρά στην οποία προηγήθηκαν με 3-0. Επίσης, σε περίπτωση αποτυχίας, θα μείνουν στην Ιστορία ως η μόνη ομάδα που χάνει σειρά, αν και έχει προηγηθεί με 3-0. Η ομάδα του Miami θα πρέπει απόψε να περιορίσει τα λάθη της, να σουτάρει με καλύτερα ποσοστά και να βρει παίκτες που θα βγουν μπροστά και θα την τραβήξουν στα δύσκολα. Σημαντικό ερωτηματικό η κατάσταση του Gabe Vincent, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο Game 5 λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, και η απουσία του ήταν αισθητή. Παραμένουν εκτός μάχης οι Tyler Herro, Victor Oladipo.

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπορεί να χρειάστηκε να φτάσουν στο 0-3 και στο χείλος του γκρεμού στη σειρά με τους Heat, ομως οι Celtics έχουν αρχίσει και πάλι να θυμίζουν την ομάδα που θεωρείτο φαβορί ακόμα για τον τίτλο του Πρωταθλητή πριν λίγο καιρό. Η ομάδα του Joe Mazzulla πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση στο Game 5 της σειράς των Τελικών της Ανατολής, πήρε από την αρχή το προβάδισμα και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει τελικά στη νίκη με 110-97, μειώνοντας πλέον στο 3-2. Οι Celtics έμειναν έτσι για ακόμα ένα ματς ζωντανοί, και θα ψάξουν απόψε ένα μεγάλο διπλό στο Miami, που θα φέρει τη σειρά στα ίσια και θα την σπρώξει σε αποφασιστικό Game 7, το οποίο θα γίνει στη Βοστώνη, μιας και μπήκαν στη σειρά με πλεονέκτημα έδρας. Η κούραση μοιάζει να είναι σημαντικός παράγοντας για τους Heat, με τους Celtics να βγάζουν πολύ περισσότερη ενέργεια στα δύο τελευταία ματς της σειράς. Με το ηθικό αναπτερωμένο, οι Celtics έχουν βελτιωθεί και στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που φανερώνουν οι 23 ασίστ του Game 5, αλλά και το γεγονός πως 4 παίκτες είχαν τουλάχιστον 20 πόντους. Η ομάδα της Βοστώνης πήρε τεράστια βοήθεια από τους Marcus Smart και Derrick White, ενώ ο Jayson Tatum μπορεί να ήταν σχετικά άστοχος, τελειώνοντας το ματς με μόλις 1/6 τρίποντα, είχε όμως πέρα από τους 21 πόντους του, 8 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Ακόμα κι αν οι Celtics παίζουν και πάλι με την πλάτη στον τοίχο, πλέον σημαντική πίεση έχουν και οι Heat, αφού γνωρίζουν πως το αποψινό ματς ίσως και να είναι η τελευταία πραγματική ευκαιρία τους να τελειώσουν τη σειρά. Πηγαίνουν για κάτι απίστευτο οι Celtics, αφού αν καταφέρουν να γυρίσουν την κατάσταση, θα γίνουν η πρώτη ομάδα στην Ιστορία των Playoffs που θα έχει επιστρέψει από το 0-3 για να κερδίσει μια σειρά. Μοναδικό αλλά σημαντικό πρόβλημα ο Malcolm Brogdon, που κατάφερε μεν να αγωνιστεί στο Game 5, όμως εμφανώς δεν ήταν ο εαυτός του, αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο δεξί χέρι, και δεν φαίνεται να είναι σε αυτή τη φάση σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του.

Το μομέντουμ αυτή τη στιγμή είναι στη μεριά των Celtics, που θα πάνε απόψε με μεγάλη αυτοπεποίθηση να παίξουν τη χρονιά τους στο Miami. Δεν αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο αποκλεισμού απόψε οι γηπεδούχοι, όμως είναι δεδομένο πως θα προσεγγίσουν το παιχνίδι σαν να το αντιμετωπίζουν, αφού γνωρίζουν καλά πως σε περίπτωση ήττας, το Game 7 στη Bοστώνη θα είναι μια τρομερά δύσκολη υπόθεση. Αναμένεται να κάνουν και πάλι τις απαραίτητες προσαρμογές οι δύο προπονητές, και σε αυτό το κομμάτι έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στον πολύπειρο Erik Spoelstra, σε σχέση με τον αξιόλογο αλλά rookie Joe Mazzulla. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς, περιμένουμε από τους Heat να εμφανιστούν βελτιωμένοι και πιο έτοιμοι, αρκεί να έχουν ακόμα την απαραίτητη ενέργεια για να πάνε μέχρι το τέλος του δρόμου. Επιλογή μας ο άσος των Heat με 7,5 πόντους πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους, μαζί με το Over 195,5, σε απόδοση 1.87 στη Stoiximan. 

🎁 100 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code ▶️ BOOK-OF-100

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις