ραγκατσης προγνωστικα 2705

Καλημέρα στους αναγνώστες του bethome και καλό Σαββατοκύριακο.

Στη Segunda τρέχει από χθες η τελευταία αγωνιστική της regular season. Όλα τα ματς που παρουσιάζουν, έστω μονόπλευρο, βαθμολογικό ενδιαφέρον στα προγνωστικα στοιχηματος διεξάγονται απόψε στις 22:00. Στην κορυφή γίνεται χαμός για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην απευθείας άνοδο αλλά και για τη γενική κατάταξη που θα βγάλει τα ζευγάρια των play off τα οποία ξεκινούν το άλλο Σάββατο και ολοκληρώνονται στις 17 Ιουνίου. Στην ουρά δεν υπάρχουν εκκρεμότητες καθώς υποβιβάστηκαν Μάλαγα, Πόνφε, Ιμπίθα και Λούγκο.

🎁 ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* – ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στη Γρανάδα αρκεί ένας βαθμός για να επιστρέψει στην Primera. H Γρανάδα ανεβαίνει ακόμη κι αν ηττηθεί αρκεί την ίδια ώρα να μη νικήσει το Λεβάντε. Δεν υπάρχει αξία στον άσο της Γρανάδα από τη στιγμή που ανεβαίνει και με ισοπαλία η ακόμη ακόμη και με ήττα.

Η Λας Πάλμας ανεβαίνει απευθείας αν νικήσει την Αλαβές. Ανεβαίνει ακόμη και με ισοπαλία αρκεί την ίδια ώρα το Λεβάντε να μη νικήσει την Οβιέδο με 5 γκολ διαφορά!!

Η Αλαβές ανεβαίνει απευθείας μόνο αν βγάλει διπλό στα Κανάρια.

Το Λεβάντε οφείλει να νικήσει την Οβιέδο και την ίδια ώρα η Γρανάδα να χάσει από τη Λεγανές. Σε περίπτωση που προκύψει τριπλή ισοβαθμία στους 72β. (Γρανάδα, Λας Πάλμας, Λεβάντε) ανεβαίνουν Λας Πάλμας και Λεβάντε.

Λεβάντε – Οβιέδο Προγνωστικά

Δεν υπάρχει αξία στον άσο του Λεβάντε από τη στιγμή που δεν ελέγχει την κατάσταση. Ίσα ίσα, μου αρέσει το 1,80 στο ”over 0,5 γκολ Οβιέδο”. Η Οβιέδο δε χάνει από τις 26 Μαρτίου μετρώντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Δε θα πέσω από τα σύννεφα αν οι Αστουριάνοι βγάλουν διπλό!!

Λας Πάλμας – Αλαβές Προγνωστικά

Από το ντέρμπι στα Κανάρια, θα επιλέξω το ”1X και over 1,5”. Η Λας Πάλμας πάει για δύο αποτελέσματα κι έχω την εντύπωση ότι δε θα κλωτσήσει την ευκαιρία που της δίνεται.

ΔΥΑΔΑ SEGUNDA

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΟΒΙΕΔΟ: OVER 0,5 ΓΚΟΛ ΟΒΙΕΔΟ

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΑΛΑΒΕΣ: 1Χ και OVER 1,5

ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΟΒΙΕΔΟ:   2

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις