αβραμιδης προγνωστικα 240523

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν μπήκε καλά η εβδομάδα στα προγνωστικα ποδοσφαιρου, αφού πάλι πέρασε μία από τις τρεις επιλογές στις χθεσινές προβλέψεις. Αυτή την φορά μας δικαίωσε μόνο το goal/goal & over 2,5 στην αναμέτρηση Βαντούζ – Λωζάννη Ουσί, ενώ στο άλλο ματς από την Ελβετία το Μπελιντσόνα – Τουν, μας έλειψε ένα γκολ των φιλοξενούμενων για να πιάσουμε το ίδιο ακριβώς στοίχημα (3-0 τελικό).

Στο Σοσιεδάδ – Αλμερία θέλαμε νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με over 2,5. Οι Βάσκοι προηγήθηκαν με την λήψη του ημιχρόνου, αμέσως μετά την αποβολή παίκτη των φιλοξενούμενων, αλλά στο επόμενο διάστημα, δεύτερο γκολ δεν μπήκε.

🎁 ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* – ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Σήμερα το μενού είναι πλούσιο. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν φυσικά οι δύο τελικοί Κυπέλλου (Ελλάδας και Ιταλίας) και τα παιχνίδια από το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Πάμε να δούμε με τι θα ασχοληθούμε.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ προγνωστικά

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 45 χρόνια περιμένει η ΑΕΚ για να πανηγυρίσει ντάμπλ και είναι αυτονόητο, ότι θέλει σήμερα να σηκώσει την κούπα. Οι περισσότεροι την θεωρούν φαβορί, αλλά μιλάμε για τελικό Κυπέλλου και με τον ΠΑΟΚ να έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια την δική του παράδοση στον θεσμό αυτό.

Οι Θεσσαλονικείς σίγουρα δεν έκλεισαν καλά την χρονιά, απογοήτευσαν με την εικόνα τους στα πλέι οφ, αλλά το σημερινό είναι διαφορετικό παιχνίδι και θα κάνουν ότι μπορούν για να σηκώσουν την κούπα.

Και εγώ προβάδισμα στην ΑΕΚ δίνω, αλλά μέχρι ενός σημείου και δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με σημείο. Θα αγοράσω το goal/goal σε απόδοση 2,15. Μια απόδοση εξαιρετική, αφού εκτιμώ ότι το ματς θα έχει ρυθμό. Και σε αυτό παίζει ρόλο και ο διαιτητής. Ο Γερμανός Μπριχτ δεν σφυρίζει συνεχώς, αφήνει μαρκαρίσματα. Δεν σταματά το παιχνίδι, οπότε υπάρχει περίπτωση να δούμε έναν καλό τελικό.

Φιορεντίνα – Ίντερ προγνωστικά

Στη Ρώμη θα μονομαχήσουν για την κούπα Φιορεντίνα και Ίντερ. Οι δύο ομάδες που έχουν προκριθεί και σε ευρωπαϊκούς τελικούς (Κόνφερανς και Τσάμπιονς Λιγκ) θέλουν φυσικά να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Ίντερ παρά την ήττα στο τελευταίο της παιχνίδι από τη Νάπολι, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει προβάδισμα, αλλά μέχρι εκεί. Και στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, κάτι που πολλές φορές συμβαίνει στα μεταξύ τους ματς. Απόδοση 1,90.

🎁 100 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code ▶️ BOOK-OF-100

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης προγνωστικά

Ζωντανή στην μάχη για την παραμονή έμεινε η Εσπανιόλ, με την μεγάλη εκτός έδρας νίκη εις βάρος της Βαγιεκάνο. Βέβαια, με τη χθεσινή νίκη της Βαγιαδολίδ, τα πράγματα δυσκόλεψαν, μιας και η Εσπανιόλ απέχει τέσσερις βαθμούς από την σωτηρία.

Πράγμα που σημαίνει ότι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, πρέπει να αποφύγει οπωσδήποτε την ήττα για να έχει ελπίδες. Το ιδανικό θα ήταν να κερδίσει, αλλά ποιος μπορεί να ποντάρει εύκολα στο να ηττηθούν οι φιλοξενούμενοι.

Θα ποντάρω στο over 2,5 το οποίο έχει εμφανιστεί στα 11 από τα 13 τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων και μάλιστα μαζί με goal/goal.

Γκολ μπαίνουν και στα ματς της Ατλέτικο, οπότε το 1,75 δεν είναι και τόσο άσχημο.

Προγνωστικά Στοιχήματος 24/05


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις

🎁 ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* – ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα